Jak radzić sobie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Jak radzić sobie

Post autor: forumowicz »

Margotko ,w moim podsumowaniu wprowadzić w czyn w odwrotnej kolejności ,zacząc od końca :lol:
forumowicz

dzi pisze:Na stres i nie tylko wiosenną nostalgię to może zorganizowanie zajęć 20 godz. na dobę, brak wolnych terminów
na kilka tygodni do przodu. W tym odpowiednia proporcja fizycznego wysiłku pozwoli nie nazywać stresem codziennych
czynności. Może wtedy zabraknie czasu na ocenę odstępstw nie tylko bliźnich od normy :).
Kiedyś mówiono: nie dajmy się zwariować :). Pozdrawiam. Do jutra :).
Dzi przecież Ty najlepiej wiesz ,że nie 20 godz na dobę :( no no :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Metaxa zwłaszcza 24-gwiazdkowa w kremowym porcelicie na pewno działa cudownie podobnie jak 21 letnia whisky , albo skrzyneczka dobrego polskiego browara przy ognisku na dobrym z częstymi braniami łowisku, w doborowej kompani, z kiełbaskami i pieczonymi ziemniaczkami- pyszota, palce lizać 8-) ;) :)
forumowicz

Andrzeju ,jeszcze bym dorzuciła rybki pieczone na grillu ,tez pychotka :) :) To m oże w Kazimierzu jednak w maju co? ;) :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Potrenuje u kolegi na 3kg, karpiach i 4kg jesiotrach ,to może się uda :?: :)
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

kruszynka pisze:No tak ..20 godz zajęć na dobę ..Metaxa...nowy ciuszek ,rower ,porządki........... :roll: :lol: :lol: A wiosenny miły pan....to nie? :lol:
Kruszynko, to wszystko to tylko środki zaradcze w przypadku ...braku wiosennego miłego pana :lol:
forumowicz

Miłe Panie :) a ja znalazłem, ;) dzięki uprzejmości NFZ sposób na stres i zbliżające się tzw.przesilenie wiosenne....hura :) w kwietniu Ciechocinek... :)
forumowicz

[quote="darek"]KRUSZYNKO

Kiedys usłyszałem odpowiedź na temat stresu nomenomen w santorium

8-) Zero STRESU Zero OKRESU ZERO Adresu .. 8-)[/quot Darku Darku ...do czego Ty mnie namawiasz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Nie ma stresu wiosennego ............naginamy ,,,,aby do lata ....a po lecie ...Piękna złota jesień " , mówię Wam poważnie od kilku lat nie zaznałam ,, słabości " wiosennych ....nie mam czasu na takie rozważania .........a chyba chciałabym mieć taką możliwość :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

U mnie występuje przesilenie wiosenne :( . W takie ponure i ciemne dni jak dzisiejszy dopada mnie depresyjne przygnębienie ale wystarczy jeden słoneczny dzień i życie wstępuje we mnie natychmiast :D
Zablokowany