sanatorium nad morzem dla dzieci? Gdzie?
Re: sanatorium nad morzem dla dzieci? Gdzie?
Mieszkam w mazowieckim złożyłam wniosek 1 lutego a dziecko ma już na 2 marca wyjazd do sanatorium
To super widzę że w naszych województwach szybko załatwiane sa wnioski dla dzieci. W zeszłym roku dwa razy jechałem z dzieckiem do sanatorium i za kazdym razem odpowiedź była po 1 tygodniu od złożenia wniosku ale wyjazd był po 2 miesiacach ale to na moja prośbę żeby dopasowac sie do urlopu.
Dostałam odpowiedź i termin.
Do Cegielskiego
od 19.03-04.04.Napisałam prośbę o zmianę terminu,akurat mały będzie w połowie rehabilitacji wtedy.Dodałam,że proszę o takie sanatorium,żebyśmy mieli łazienkę do własnej dyspozycji
Zobaczę,co mi odpowiedzą.
Szybko dostałam tą pierwszą odp.i termin.Nie spodziewałam się.
Do Cegielskiego
Zobaczę,co mi odpowiedzą.
Szybko dostałam tą pierwszą odp.i termin.Nie spodziewałam się.
O szkoda że tak wyszło. Trzymam kciuki. Mam nadzieje że rozpatrzą pozytywnie podanie i będzie sanatorium z własną łazienką. 
ciekawe jaki termin teraz mi dadzą...i kiedy odpowiedzą.Już bym chciała znać odp.
Jak tam w tych Dąbkach jest? Sklepów pewnie mało?Można jakoś np.autobusem do Darłowa pojechać? żeby pochodzić sobie tam.
Jak tam w tych Dąbkach jest? Sklepów pewnie mało?Można jakoś np.autobusem do Darłowa pojechać? żeby pochodzić sobie tam.