kolejka do sanatorium 2013 rok
-
maadziula
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2013 14:58
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
A u mnie już numer 1076 Ale Pani z NFZ powiedziała że najwcześniej maj i bardzo dobrze może będzie ciepło. Choć zazdroszczę Krys tej Krynicy bo na Słotwinach wspaniałe warunki narciarskie Pozdrawiam
No tak jestem zadowolony!! chociasz na narty sie raczej nie wybiorę mam już przesyt tegoroczny i raczej tylko długie spacery szlakami no i zabiegi bedą.Z relacji kuracjuszy to trafiłem fajnie a początek kwietnia to juz wiosna!! wiadomo że bedzie jeszcze chlodzik z rana i podwieczór ale to i dobrze bo głowa po całym dniu odpocznie hahahaha
Ale też widać że jak na skierowaniu lekarz napisze sugerowany klimat to nie zawsze sie tak dostaje.Ja miałem nadmorski a jadę w góry.No ale ciesze sie że to Krynica-Zdrój.pozdrawiam
-
forumowicz
Witaj Violet58, u mnie dzisiaj już nr 64 ...szok i zaskoczenie. Wczoraj jeszcze był 81. Albo zastój albo gwałtowne przyspieszenie
Mam nadzieję, że uda mi się dotrwać do kwietnia... i w góry!!! Nie z Orbisem, ale w góry, gdzie góralki i górale pędzą żywot swój, a owce na hali be, be, be.........