kolejka do sanatorium 2013 rok
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
- Mirabella
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 lut 2012 20:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
w mazowieckim......ubywało 200,300 dziennie
wczoraj 2000,dziś 3000
....od czego to zależy?
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
-
ollalaola
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2013 13:10
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
-
forumowicz
Numer jaki dostajemy niewiele ma wspólnego z terminem składania. O tym kto jaki dostaje numer decyduje schorzenie. Może się okazać, że Ty wyjedziesz do uzdrowiska gdzie nie ma "kolejek" a koleżanka tam gdzie kolejki są olbrzymie. Ja oczekuję od listopada 2011. Na dzień dzisiejszy mam numer niewiele ponad 2 tysiące. Liczę, że w wakacje wyjadę, a gdybym wyjechała np. do Kołobrzegu to byłabym wielce usatysfakcjonowanaibizka pisze:Koleżanka składała wniosek w połowie lutego 2012r , a ja w połowie kwietnia 2012r. Aktualny numer w kolejce u niej 10 580 , a u mnie 17264 . Jak na dwa miesiące to całkiem niezła zarysowała się różnica.
przez ibizka » 01 mar 2013 17:33
Eluunia jestem z Tobą! Bardzo bym chciała się załapać sierpień - wrzesień.Ibizka ale to tylko moje marzenie - ale one się spełniają .Jestem z łódzkiego oddziału i mam 20321nr reumatologia i tylko nadmorskie -więc nie wiem czy się spełni
-
forumowicz
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
-
maadziula
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2013 14:58
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
-
forumowicz
Faktycznie to już "tuż, tuż". Ja mam ponad 15 tysięcy ale cieszę się, że to jeszcze nie teraz. Liczę na wakacje, no chyba żeby coś się zatrzymało i na IV kwartał bym otrzymała. Och NIE!!!! tego sobie nie życzę. Gdybym wyjechała w wakacje to jeden wyjazd wakacyjny miałabym z głowy. Potem jeszcze troszkę po Polsce samochodem. Planuję wyjazd szlakiem Jezior Mazurskich. Kocham takie samochodowe wyjazdy. Jestem wtedy sama ale nie samotna bo jednostką w tłumie. Cudownie się tak wypoczywa. Nic nie planuję tylko wsiadam w samochód i do przodu a po drodze jakieś knajpki, noclegi niekoniecznie luksusowe hotele no i zwiedzanie, zwiedzanie i jeszcze raz zwiedzanie. Ubiegłoroczne wakacje były pod hasłem "Zamki południowo wschodniej Polski". Było cudowniemaadziula pisze:Dzisiaj mam numerek 753 jakoś szybko poszło NFZ twierdzi że maj ale jakoś w to nie wierzę chyba wcześniej . I całe moje plany wzięły w " Łeb' wybieram się 7 marca do Białki na weekend a tu taki niski numer.Pozdrawiam