wysowa zdroj 95 termin 27.11.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: wysowa zdroj 95 termin 27.11.2015

Post autor: forumowicz »

Barbarko ;) to że jest pięknie , nie mam wątpliwości :D a to czy będzie dobrze to już w dużej mierze zależy od nas , od naszego podejścia do otaczającej nas rzeczywistości . Uśmiech , pozytywne nastawienie , dużo optymizmu i nie odgradzanie się od współkuracjuszy a miło będziesz wspominać pobyt w tej urokliwej mieścince .No to głowa do góry i nie zamartwiaj się , napewno znajdziesz bratnie dusze i spędzisz niezapomniane chwile :kwiat:
barbara_67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 paź 2015 08:22
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: barbara_67 »

ja nie chce się izolowac ...ale wolę jednak sie nie wychylać. :| Ciekawe dlaczego nikt nie pisze ...przynajmniej ten kto tam jedzie...czyżbym jechala sama w tym czasie :?: cały ośrodek dla mnie :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: uuuuuuu to wybór bedzie całkiem niezły.
barbara_67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

smuga

a czy ty jedziesz w te okolice :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:oops: Barbarko w Twoim terminie nie jadę . Byłam w Wysowej już parę razy i w sanatorium i prywatnie ( nigdy nie byłam z Zus-u ). Na tą samotność bym nie liczyła :lol: :lol: :lol: Jednak jednorazowo jest tam sporo kuracjuszy tak w Twoim sanatorium jak i obok w Biawenie i Beskidzie .
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Ja w tym terminie będę w Biawenie i jeśli Barbaro masz życzenie to możemy się spotkać, ale nie będziesz tam osamotniona. Zawsze spotyka się różnych ludzi z różnymi upodobaniami. Będziesz chciała mieć spokój to go będziesz miała, będziesz chciała udzielać towarzysko to też Twój wybór. Takich osób jak Ty czy jak ja będzie wiele. Ja jeśli pogoda będzie łaskawa to chcę pozwiedzać okolicę, a jeśli będzie ślisko to zabieram ze sobą jakąś robótkę, bo wieczory będą długie. Przede wszystkim liczę na normalne życie jakie jest w sanatorium i atrakcje związane z tą miejscowością :-)
barbara_67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Szkoda że tak malo osob się odzywa ....widocznie nikt nie jedzie do Wysowej Zdroj.... :( :(
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

barbara_67 pisze:Szkoda że tak malo osob się odzywa ....widocznie nikt nie jedzie do Wysowej Zdroj.... :( :(
Hihi dobry tekst :lol:
barbara_67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

hahahah cala wysowa dla mnie super........[/u]
barbara_67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:D :D :D
barbara_67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam wszystkich serdecznie :kwiat: ponownie pytam ...czy może jedzie ktoś do wysowa zdroj z ZUS do instytutu zdrowia człowieka tz, uzdrowisko nad parkiem..... :D termin jak wyżej....
ODPOWIEDZ