Sanatoria

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Sanatoria

Post autor: forumowicz »

Proszę o namiary na dobre sanatorium z ZUS-u , ważne jest to aby zabiegi odbywały się na terenie tegoż sanatorium.Wszystko za wyjątkiem terenów górskich. Pozdrawiam Marylka
forumowicz

Re: Sanatoria

Witam,czy nikt nie korzysta z sanatorium w ramach ZUS ? Proszę tylko o małą podpowiedź. Serdecznie pozdrawiam Marylka
forumowicz

ZUS sam przydziela sanatorium, takie żeby prewencja dobrze wypadła ;)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Marylka aby dostać info na takie tematy musisz podać z jakiego rejonu jesteś , rodzaj schorzenia i czego oczekujesz od sanatorium a poza tym nie masz wielkiego wpływu na wybór. Każdy okręg może podpisać z innym ośrodkiem. Jedni chcą spokoju inni siedzą i czytają książki inni zwiedzają a jeszcze inni szukają rozrywki towarzyskiej. Tu masz mapkę http://nasze-sanatorium.pl/sanatoria-zus-2015.html
forumowicz

Jan 19557 dziękuję za wskazówki ,jestem z wielkopolski. Lekarz wydający zdolność do pracy , poinformował mnie że powinnam skorzystać z sanatorium z ZUS-u , na wskutek wielu lat pracy nabawiłam się dyskopatii oraz zwyrodnienia dłoni. Lekarz reumatolog stwierdziła , że aby choroba nie postępowała to muszę korzystać z ćwiczeń, naświetlań itp. Zapytałam o sanatoria , ponieważ chciałabym mieć jakąś wiedzę, co wybrać -w razie możliwości wyboru. Serdecznie pozdrawiam Marylka.
ODPOWIEDZ