Sanatorium BAŁTYK Kołobrzeg 18.11.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Sanatorium BAŁTYK Kołobrzeg 18.11.2015

Post autor: forumowicz »

Odnośnie spotkanka to weżcie i mnie pod uwagę :D Myślę ,że jedynym sposobem aby się spotkac w Kołobrzegu trzeba wymienić nr.tel
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Krzysio010 »

ilem, byłeś jednym z pierwszych, których brałem pod uwagę :lol: :lol: :lol:
Problem polega na tym, że na mój tekst o wymianie telefonów usłyszałem, że to trochę krępujące :shock: choć za diabła nie wiem dlaczego :?
Myślę, że my bez ceregieli tak możemy zrobić na priva :twisted: i jeśli ktoś zechce się przyłączyć również zapraszamy :P
+hania45
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2015 18:33
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: +hania45 »

co do telefonów,to trochę na wyrost(nie podaje nr mojego telefonu ot tak sobie)ale jak nic nie wymyślimy to jestem pewna,że się spotkamy.Trochę dobrej woli i wysiłku.Pozdrawiam
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Haniu właśnie dokładnie o tym pisałem i zaznaczyłem wyraźnie "kto chce" :kwiat: . Nie wiem o jakim wysiłku piszesz, ale zawsze możesz wpaść "jeśli masz ochotę" na spotkanie przy molo 19 listopada 15.00 jak wcześniej ustalono :o
+hania45
Kuracjusz
Kuracjusz

super - spotkamy się na molo :)
forumowicz

Witajcie szczęściarze, Kołobrzeg to magiczne miasto, każdy znajdzie coś dla siebie.Kiedy ja miałam wyjechać mieliśmy ten sam dylemat- gdzie się spotkać. Spotkaliśmy się przy wejściu na molo, każde z nas miało coś czerwonego- jako znak rozpoznawczy. Serdecznie pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku. Marylka z wielkopolski. PA pa.
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ilem co ty odpierdzielasz - chcesz się bawić w agenta :) :D :lol:
Tak Haniu, spotkamy się na molo ( mam nadzieję, że większą ekipą ) i już - nie ma problemu i wkrótce zobaczymy jak będzie :kwiat:
+hania45
Kuracjusz
Kuracjusz

Marylko skoro byłaś w Bałtyku to może Ty mi odpowiesz czy są suszarki i czajniki w pokojach i jaki najlepiej pokój wybrać.Wiem,że na 1 nie ma raczej szans,Napisz proszę coś więcej
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Haniu, nie byłem co prawda w Bałtyku, ale już sporo wiem, bo zasięgałem informacji u źródła. Pokoi jednoosobowych nie ma, klasyczne dwójki są podobno dla małżeństw - pozostają zatem pokoje typu studio. Czajniki elektryczne są na piętrze, w pokojach nie ma. Jak tu ktoś pisał NFZ i ZUS kwaterują w Bałtyk 2. Z tym wyborem pokoi to też lekka ściema, bo wszystko planuje marketing sanatoryjny ze sporym wyprzedzeniem. :roll:
forumowicz

Witam serdecznie, Haniu byłam w Kołobrzegu w sanatorium MSWiA. Miałam kilku znajomych z Bałtyku, którzy byli bardzo zadowoleni pod każdym względem z pobytu w tymże sanatorium. Cała nasza grupa spotykała się w Bałtyku, na wieczorkach tanecznych- i oczywiście na spacerkach. Jest co zwiedzać, starówka, port, katedra, polecam kawiarnie na ostatnim piętrze w Arce- wspaniały widok, a po dwóch drinkach zakręci Ci się w głowie. :D :D :D Jeśli jesteś towarzyska i otwarta na ludzi, to bierz nawet trójkę( jest tańsza i raźniej)na moim turnusie była Kaśka z Warszawy, miała jedynkę a i tak rządziła u nas , do siebie chodziła tylko spać.Pozdrawiam Marylka.
ODPOWIEDZ