Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dzisiejsza próba wydzwonienia skierowania ,-znowu NIC niema zwrotów
Pozdrawiam Bunia
może jutro
Bunia proponuję Ci żebyś dzwoniła od 14 bo korespondencja jest z poniedziałku dopiero otwierana mi tak kazał dzwonić pracownik NFZ kazał nawet dzwonić rano i po południu co uczyniłem i po 9 dniach zakończyłem wydzwaniać .Życzę powodzenia
Kto mi schował numer telefonu do mazowieckiego NFZ-tu Szukam i szukam i nic ,a papierki mi się gdzieś zawieruszyły Może ktoś ma pod ręką i wspomoże mnie
Informację na temat „zwrotów” skierowań można uzyskać w Dziale Lecznictwa Uzdrowiskowego NFZ Mazowsze od poniedziałku do piątku w godzinach od 14.00 do 16.00, pod następującymi numerami telefonów:
Celuj Medi i popraw sobie i przy okazji mnie samopoczucie
Kołobrzeg o tej porze roku dla wielu osób nie jest specjalnie atrakcyjny no i nie wszyscy kochają go tak jak Ty,masz szansę
wciskaj klawiszki w telefonie i daj nam znać kiedy jedziesz
niema określonej daty kiedy ..
NFZ skore są do "Rozmów ' i wysłuchania ew petycji po okresie około 12 miesięcy
Zależy to
-atrakcyjności Miejscowości
-atrakcyjności Okresu kiedy wyjeżdżamy
-schorzeń zakontraktowanych ( zdarza się ,że najmniej oblegane schorzenia -mają ..większa przepustowość skierowań )
-Dobrego HUMORU -Pani w NFZ