Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,
piękne słońce od rana , ale mroźno -2 st.C . Trochę przymroziło pelargonie za oknami , bo nie spodziewałam się takiego przymrozku i nie zabezpieczyłam . Zobaczę jak odtają , czy przetrwały . Pozdrawiam
Od rana była taka mgła,że ja na tym swoim 10 piętrze czułam się jakbym była w chmurach
Teraz mgła opadła,słońce świeci,zapowiada się ładny dzień
Miłych spacerów
Dzień dobry,
we Wrocławiu powtórka z dnia wczorajszego , czyli słońce , poranny przymrozek i perspektywa pięknego dnia . A ... i jeszcze deszcz.... liści
A u nas dziś jest przepięknie-jesienie i oby tak do wieczorka .Dzień zaczął się fajnym przebudzeniem i jeszcze tylko wystarczy powiedzieć do siebie "to będzie dobry dzień maleńka" Życzę wszystkim pięknej pogody i udanego dnia .