SZPITAL MSWiA-GŁUCHOŁAZY

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

SZPITAL MSWiA-GŁUCHOŁAZY

Post autor: Alek »

Witam Wszystkich :)

Pragne podzielić się opinią powyższego szpitala w którym miałem okazje ostatnio przebywać. Pokoje są dwuosobowe i jedynki wszystko zależy jak zostaną przydzielone w moim przypadku miałem dwuosobowy,ale byłem zupełnie sam. Oddział na którym przebywałem znajdował się na pierwszym piętrze,pawilon B. Zabiegi miałem na miejscu,dwa rano i jeden po południu. Posiłki były w sam raz jak dla Mnie,miła obsługa Pań ze stołówki,sprzątających,pielęgniarek,lekarska oraz recepcji. Okolica zachwyciła Mnie na nowo do Zlatych Hor niespełna cztery kilometry dokładnie 3,2 kilometrów. Podczas pobytu udało mi się zdobyć Kope Biskupią od strony Czech z góry okolice są przyjemne dla oczu tylko ciśnienie powoduje lekkie zatykanie się uszów,ale dałem rade. Zwiedziłem również Mikulowice i pozostałe miejscowości. Głuchołazy zachwyciły Mnie zupełną ciszą choć do centrum jest niedaleko jak dla Mnie wszystko zależy na jaki kierunek się zdecydujemy wybrać. Na miejscu w szpitalu znajduje się kawiarenka,na fajfy i dancingi nie chodziłem-nie ma ich w ośrodku,godzina policyjna tylko z zapytaniem: "Czy wszystko w porządku?"
Wolałem zwiedzać sobie moje kochane góry :)
Pozdrawiam Wszystkich,których miałem okazje poznać jak i przyszłych kuracjuszy w Głuchołazach.

Alek
szpital.jpg
szpital.jpg (5.26 KiB) Przejrzano 20458 razy
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: SZPITAL MSWiA-GŁUCHOŁAZY

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Alek dziękujemy za opis zapewne komuś się przyda :) życzę zdrówka pozdrawiam 8-) :)
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Grażynka :kwiat: :)

Dziękuje za życzenia oraz pamięć :) Może komuś faktycznie się przyda choć skreśliłem w skrócie to co mogło być najważniejsze ;)

Pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Przy okazji byłeś w Jarnołtówku?
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

A ja myślałam Alku,że Ty w Ciechocinku się kurujesz ;) a Ciebie w Sudety wywiało :D
Fajnie,że jesteś zadowolony :D
pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :)

Obywatel owszem zwiedziłem Jarnołtówek ponieważ znajduje się w nim kościół parafialny pod wezwaniem świętego Bartłomieja,którego udało Mi się nagrać kamerą.
Pokrzywne i zachaczyłem również o Złoty Potok :)

Danusia :kwiat:
Wywiało Mnie w Sudety dlatego nie mogłem przebywać w Ciechocinku,ale nie trace nadziei,że jeszcze zawitam do niego-Ciechocinka ;)
Jestem zadowolony zwłaszcza będąc trzeci raz w Głuchołazach odkrywałem je na nowo i pozostałe okolice :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ