BAŁTYK w Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Re: BAŁTYK w Kołobrzegu

Post autor: Krzysio010 »

Śmiało piszcie czego się można aktualnie po BAŁTYKU spodziewać :o
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Krzysio010 pisze:Śmiało piszcie czego się można aktualnie po BAŁTYKU spodziewać :o
Czego oczekujesz konkretnie?
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oczekuję, że ktoś, kto był w 2015 roku napisze jak się sprawy mają po przeprowadzonych remontach ( pokoje, baza zabiegowa, posiłki, czyli ogólnie jak jest ). :P
Jedni piszą, że pokoje są ciemne wilgotne i beznadziejne a inni, że duże, fajne - chyba dopiero przyjdzie tego doświadczyć na miejscu.
Jedno jest pewne, że jak już tam będę i sprawdzę jak jest naprawdę, to podzielę się uwagami i spostrzeżeniami - dla przyszłych Kuracjuszy :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Krzysio010 pisze:Oczekuję, że ktoś, kto był w 2015 roku napisze jak się sprawy mają po przeprowadzonych remontach ( pokoje, baza zabiegowa, posiłki, czyli ogólnie jak jest ). :P
Jedni piszą, że pokoje są ciemne wilgotne i beznadziejne a inni, że duże, fajne - chyba dopiero przyjdzie tego doświadczyć na miejscu.
Jedno jest pewne, że jak już tam będę i sprawdzę jak jest naprawdę, to podzielę się uwagami i spostrzeżeniami - dla przyszłych Kuracjuszy :D

.........Krzysio010
Nie odbierz mego postu Jako ATAK na Ciebie , zadajesz kolejny raz te SAME pytania dotyczące Bałtyku w Kołobrzegu.

Otóż

Są dwa ośrodki Bałtyk TEN główny ,który wielokrotnie jest pokazywany nie tylko w TV , TEN obok kołobrzeskiego mola
Bałtyk nr-1 po remoncie KAPITALNYM , gdzie obecnie NICZEGO nie brakuje ,gdzie jest osławiony Apartament Pana Przewodniczącego ,który to bezpośrednio JEST połączony prawdopodobnie z Najpiękniejsza czytaj najbardziej Romantyczna kawiarnią w Polsce -zachody Słońca potwierdzi to wiele Pań

Jak i Bałtyk nr-2 TYLKO I WYŁĄCZNIE dla Kuracjuszy z NFZ
Co do zaciemnienia i wilgotności
Budynek ten jeszcze dwa lata temu był totalnie w Parku Brak słońca ,stąd przez lata a był to kiedys ..oddzial cukrzycowy miał niższe notowania niż budynek Nr-1

Wszystko łacznie z Baza i basenem jest połaczone labiryntem ..korytarzy
Budynek od nowości od wybudowania NIGDY nie miał REMONTU generalnego jak ten reprezentacyjny

Pozdrawiam

w 2015 byłem w Kołobrzegu -w innym ośrodku a w Bałtyku odwiedzałem ..Znajomych w 1 a dwójkę znam od lat
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zadałem pytanie po raz kolejny Darku, bo nikt na tak postawione zapytanie nie raczył konkretnie odpowiedzieć ( może poza Danusią ). Wydawało mi się, że to forum po to jest :shock:
Udało mi się zrobić rezerwację w 1, ale pokój wieloosobowy przedzielony podobno ścianą, stąd moje pytanie, bo nie wiem czego się spodziewać. Na apartamenty nie liczę, bo i po co.
Nigdy tam nie byłem, choć w Kołobrzegu bywam prawie co roku, to wolałem zapytać. Podobno kto pyta nie błądzi - tak mówią.
To co mi dziś napisałeś mogło znaleźć się na początku tego wątku, ale tak się nie stało. Ludzie wolą pierdoły o przewodniczącym pisać, zamiast konkretów, które interesują nas Kuracjuszy.
+hania45
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2015 18:33
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: +hania45 »

Mam też kilka pytań w związku z sanatorium Bałtyk-czy w pokojach są suszarki?,jeżeli pokoje są 3 osobowe-to są to studia czy jeden pokój :evil: jak wygląda sprawa ręczników,czy można wcześniej coś zarezerwować?czy w pokojach są czajniki.Jeżeli ktoś był w tym roku na NFZ to bardzo proszę :roll: o odpowiedź
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzę Haniu, że się nie doczekasz się na odpowiedź. Na każdym turnusie w Bałtyku przebywa ok. 700 osób a nikt tutaj nie zagląda :(
Najwyraźniej będziemy musieli sprawdzić sami .
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Haniu zadzwoń do ośrodka i uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.Ja osobiście właśnie tak robię.Pozdrawiam :kwiat:
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2014 21:19
Staż sanatoryjny: 28

Post autor: sinobrody »

Anna-K pisze:Haniu zadzwoń do ośrodka i uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.Ja osobiście właśnie tak robię.Pozdrawiam :kwiat:
W zasadzie słuszna uwaga, ale... ale wówczas to forum musiało by umrzeć śmiercią naturalną.
Więc piszą sobie ludzie o swoich odczuciach z pobytów, jednym się podoba pobyt i są zachwyceni,
a innym pobyt w tym samym obiekcie to koszmar ponieważ oczekiwał/a czegoś innego.
Samo życie.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Hania zadała pytania dotyczące wyposażenia pokoi ,a nie odczuć i tej informacji może jej udzielić pani z recepcji.Natomiast o odczuciach z pobytu mogą się się wypowiadać do woli forumowicze,a nie pani recepcjonistka.
ODPOWIEDZ