Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich,udzielałam się już na innym forum sanatoryjnym ale jakoś oczekujący z lubelskiego NFZ nie są za bardzo aktywni.Na tym forum znalazłam tylko jedną osobę z lubelskiego i ja tak samo zdziwiona jestem bardzo wysokimi numerkami z innych woj, w kwietniu 2012 r.dostałam przydział 25800/Reumatologia/a dzisiaj mam 5555 .chciałabym do wakacji załapać się ,ciekawe czy mi się uda.Piszcie kochani oczekujący z lubelskiego.
No to masz fajne,że taki niski numer dostałaś. Ja jestem NFZ Wielkopolska ,reumatologia ,składałam wniosek 17 kwietnia 2012r. i dostałam numerek 37450. Teraz mam 11200.
Witaj Aniu napiszę Tobie info na Pw odczytaj ,bo odpisać jeszcze zapewne nie bedziesz mogła ,ponieważ musisz mieć wiecej napisanych postów(oczywiście nie tyle co ja) tak jakoś mi się rozmachnęło
Witam Cię Aniu cieplutko:PCiesze się bardzo że do nas dołączyłaś gdyż czułam się tutaj jak sierotka z lubelskiegoA co do Twojego wyjazdu to myślę że masz szanse na czerwiec.Ją jadę już w kwietniu po 15 m -cach oczekiwań Pozdrawiam.
Witam wszystkich oczekujacych w kolejce tez tu jestem samotna z NFZ swietokrzyski .Moj numer4990 czekam od maja2012 roku . Ania63 mamy numerki zblizone do siebie a i nasze NFZ blisko siebie