Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam na miejscu byłam 6.35 zakwaterowanie oraz płatności nazajutrz jest super codziennie chodzę nad morze chodź od niedzieli jest sztorm i ma tak być do niedzieli ale dobrze bo jest dużo jodu jak chodzi o posiłki to człowiek wychodzi najedzony zabiegi tez są wszystkie na miejscu basen mam codziennie a jak będę chciała sobie jeszcze popływać to jest płatny tylko 4zl a tak się obawiałam i denerwowalam się wyjazdem jest super pozdrawiam i życzę wszystkim co teraz wyjeżdżają do sanatorium miłego pobytu i wypoczynku
Krzysio010 pisze:No to rzeczywiście masz pecha, bo ja zawsze trafiam na bardzo różne grupy wiekowe i zawsze jest fajnie bez względu na wiek towarzystwa
Wiek , do fajnej zabawy nie ma nic do rzeczy ... masz rację Krzysio .... piszę to z doświadczenia w mojej ekipie były ludziki 30 , 40 , a nawet 70 parę lat , a byliśmy tak odjazdową ekipą , że każdemu takiej życzę .... ech ... cudne wspomnienia