Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: Krzysio010 »

Pamiętaj ilem żeby zabrać kompas, bo co zrobimy jak nam się kierunki pomylą? Ja skombinuję porządną mapę terenu i będzie OK :lol:
elizaa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: elizaa »

Ilem :kwiat: Miej litość :) Jak czytam Twoje posty to czuję się jakbym juz miala się pakować w powrotną strone :lol: :lol: , a dopiero dzis przyjechalam do Niwy i tak sobie myślę: aby te 3 tygodnie ciągnęly sie w nieskonczoność :x Rozumiem Twoją niecierpliwość, ale kolejka obowiązuje :lol: . Teraz najblizsze 3 tygodnie należa do nas: do Doroty5, Jomajki, Leszekmink, Walentino , Tadzio_50 z Bałtyku i innych jesli ich przeoczylam. W międzyczasie mozemy spotkac się ze 121adamkow z Arki, z Aśką z Podczela, z Krzysiem z Baltyku. Cierpliwości Ilem :kwiat:
I ciesz się, ze jedziesz pózniej, tym samym bedziesz dłużej, szkoda tylko, ze wielu z nas nie spotka się z Tobą, choć jesteś z opisu bardzo towarzyską osobą. Pozdrawiam z Niwy. Pada deszcz, niestety, ale co tam deszcz? i Ciekawostka: 13 listopada następi oficjalne otwarcie mola kolobrzeskiego i terenu przy wejściu na molo:). Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dla Elizy i całej ferajny rozpoczynającej dziś turnus w Niwie skutecznej terapii,niezapomnianych chwil w ciekawym towarzystwie, zdarcia szpilek i obcasów :) :) Ja spokojnie wyczekam te trzy tygodnie i wtedy cała naprzód.Dzięki za pozdro.
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: sk_ar »

ilem jedz tydzień wcześniej :D :D :D
forumowicz

Nie mogę,prefekt ma zwolnienie do 25 11 :(
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

szkoda bo w desperacji będą musiały iść na cmentarz ;) :lol: :lol:
forumowicz

Dobre, dobre :) a to było o ile dobrze pamiętam naszej jednej ozdoby przy stoliku.Pamiętasz ostatnie śniadanie w Sasance z tańcem i śpiewem ,,To już jest koniec,,?
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

oj tak oj tak pamiętam było [cenzura] a obiadek pamiętasz ;) ja pilnowałem stolika
forumowicz

No pewnie :D zarządziliśmy przerwę i wszyscy do mojego pokoju przeczytać jedną stronę.Mam nadzieję , że w Niwie będzie podobnie
mustang1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2015 20:04
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mustang1 »

nospik pisze:Ilem ostatnio moja żona jechała do sanatorium i urzędowała na moim koncie :lol:
No na zonke zwalasz wine,a może jednak....to ja sie pisze na to. ;)
ODPOWIEDZ