Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pozdrawiam serdecznie z Buska urokliwie jesiennego i słonecznego.Szczególnie mocno tych,których miałam okazję poznać dzięki forum,zbliżyć się do nich i chcieć spędzać wolny czas.
Ekipa pozdrawia,nieco zmęczona oczywiście zabiegami,regeneruje siły w Słowackim.Część kawusią,inni skoczkami...Jest fajnie pogoda dopisuje, humoru jeszcze bardziej.
Serdecznie pozdrawiam całą buską ekipę, która bawi się w różnych lokalach słynnego świętokrzyskiego kurortu i zażywa rehabilitacji w różnych sanatoriach - oby siarka, " skoczki " , soczki, masaże , gimnastyka ta dzienna i wieczorna pomogły w powrocie do zdrowia Ściskam tych, których dane mi było poznać osobiście
Aga Busko ponad wszystko.
Ja tam nie czuję się gorzej z tego powodu,że w Kołobrzegu,czy tam innym "kurorcie"nie jestem.Zresztą nigdzie tam siarki nie ma a ta jak sama wiesz czyni cuda.
W końcu głównie po zdrowie tu jestem ,gimnastyka też czyni cuda,a jak wiesz do "Trzech Kroków" mamy tylko dwa kroki niebieskim szlakiem.