Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
forumowicz

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: forumowicz »

W dwie strony zapewne 26 godzin. :roll: :?
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Tak, jednak pociągiem wygodniej.Ja już mogą ubiegać się o zwroty, ale poczekam do wiosny.Wyjazd w zimie mi nie odpowiada ze względów zdrowotnych, a i te wczesne wieczory, kiedy nie wiadomo co robić. ? Na tańccach raczej nie bywam, na spacery ciemno i zimno.Przerabialam to w Szczawnie w listopadzie, cale szczęście, ze mialam super koleżankę w pokoju, to jakoś sobie radziłysmy.
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Anka_K pisze:Bogutka na podróż do Swinoujścia czy tez Kołobrzegu tracę dokładnie 26 godzin, całe szczęście że mam tylko dwie przesiadki, ale co tam, wszystkie niedogodności rekompensuje mi cudowny pobyt w nadmorskim kurorcie. :D :D :D Gdyby nie4 sanatorium nie widziałabym morza :lol: :lol: :lol: wiem... dziwne, dla niektórych może niezrozumiałe... :D :D :D ale prawdziwe
Każdy wybiera to co dla niego najlepsze ... tak jak pisałam koszty podróży pociągi autobusy busy (x2osoby) a i czas, którego nam szkoda na podróż bo są to dodatkowe 2 dni urlopu (buu tak go mało) wychodzi, ze autko jest ok (i brak ograniczeń bagażowych :D :kwiat: ).
Ale teraz powolutku ruszamy z nasza kolejką - ostatni tydzien spadek o 63 numerki w dół.
Pozdrawiam z zadeszczonego "za oknem"
Bogutka
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Narewka pisze:Tak, jednak pociągiem wygodniej.Ja już mogą ubiegać się o zwroty, ale poczekam do wiosny.Wyjazd w zimie mi nie odpowiada ze względów zdrowotnych, a i te wczesne wieczory, kiedy nie wiadomo co robić. ? Na tańccach raczej nie bywam, na spacery ciemno i zimno.Przerabialam to w Szczawnie w listopadzie, cale szczęście, ze mialam super koleżankę w pokoju, to jakoś sobie radziłysmy.
I my możemy juz po zwroty ale poczekamy do wiosny. Teraz tak wczesnie zmrok zapada. A my tak lubimy popołudniami wycieczki sobie robić. Więc "byle do wiosny" :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Bogutka
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Anka_K pisze:Bogutka na podróż do Swinoujścia czy tez Kołobrzegu tracę dokładnie 26 godzin, całe szczęście że mam tylko dwie przesiadki, ale co tam, wszystkie niedogodności rekompensuje mi cudowny pobyt w nadmorskim kurorcie. :D :D :D Gdyby nie4 sanatorium nie widziałabym morza :lol: :lol: :lol: wiem... dziwne, dla niektórych może niezrozumiałe... :D :D :D ale prawdziwe
Acha .... gdyby nie podróż do sanatorium ..... nie widziałabym gór :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: wiem... dziwne, dla niektórych może niezrozumiałe...
Bogutka
forumowicz

Post autor: forumowicz »

POtrafię to zrozumieć :roll: ,są rózne powody dla których niektórzy po raz pierwszy wyjechali po za swoje miejsce zamieszkania i było to sanatorium.Tak ,taką rozmowę przeżyłam w sanatorium. :( Nie ważne co opowiedziała mi rozmówczyni ,ale nie kazdy stan zdrowia, mąż ,lub partner życiowy, nie każde warunki finansowe pozwalają na pojechanie nad morze jesli jest to kilkaset km oraz by podziwiwiać góry.
Tym bardziej miło jest spotkać takie osoby i widzieć jak bardzo się cieszą i cieszyć się razem z nimi :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

na dziś nic nowego :?
pozdrawiam Bunia.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Nikt prócz mnie nie chce jechać w listopadzie do sanatorium :?: :roll: :o To czemu ja biedna nie mogę się do nich dodzwonić :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Medi :kwiat: w niektórych funduszach o zwroty można dzwonić tylko w wyznaczonych godzinach ;)
Popytaj ludzi z Twojego funduszu.....może ktoś...coś wie na ten temat ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Dzwonię w wyznaczonych i ....nic :evil: :evil: :evil: Dziś będę dzwonić znów na trzy telefony :x :x :x
ODPOWIEDZ