Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Właśnie dostałam dzisiaj skierowanie jadę do Iwonicz Zdrój "Sanvit" 31.05.2013
Proszę o info kto z Państwa był,jakieś opinie i oczywiście kto wybiera się w to miejsce w tym terminie
Gratuluję Wam skierowania do Sanvitu do Iwonicza. Byłam tam w sierpniu ubiegłego roku z ZUS. Super warunki,basen, zabiegi, pięknie położony. Dla mnie rewelacja. Jest gdzie potańczyć, pospacerować. Zazdroszczę pobytu tam. A i termin super- maj.
Eliya,pisałam dość dużo o Sanvicie po powrocie i boję się,że mnie forumowicze zlinczują za powtarzanie. Jeśli chcesz mogę Ci odpowiedzieć na wszystkie pytania na prw.
Miłego popołudnia. Małgosia
Witam
wyjeżdżam do sanatorium do Iwonicza 16 marca z Kielc...to moje pierwsze sanatorium także nie wiem czego się tam spodziewać...skierowanko z Zakładu Utylizacji Staruszków
Jadę swoją bryką...jak ktoś ma problem z dojazdem proponuję podwózkę
Pozdrawiam
Paweł