BAŁTYK w Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: BAŁTYK w Kołobrzegu

Post autor: darek »

....a jednak dwie odpowiedzi i każda inna zastanawiam się ,która Jest prawdziwa:

Oto pierwsza danego....Witam!
Haniu 45 w Bałtyku II w każdej łazience jest suszarka do włosów, ręcznik dostajesz duży i mały, wymieniane są raz przez cały turnus. Panie sprzątające są bardzo miłe jak poprosisz to wymienią częściej. Posiłki były wcześnie tj. śniadanie 7.30, obiad 12,30 kolacja 17,00, Wszystkie zabiegi są w godzinach dopołudniowych, po obiedzie najczęściej jesteś po zabiegach.
Udanego wypoczynku, pozdrawiam.

I Druga klaryklary....Haniu jest tak jak wszędzie w starym budynku czyli Bałtyk II nie ma ręczników na wymianę i suszarki tez nie ma ,posiłki 13, 14 obiad a zabiegi rożnie kto pierwszy ten lepszy :D czajnik na korytarzu, i tu i tu i żelazko tez .

zawsze biorę swoje ręczniki i szlafrok jak możesz to zabieraj ze sobą.

Osobiście skłaniałbym się ku podpowiedzi klaryklary ,ale już za dni kilka dowiemy się kto miał racje :)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Zapewne oboje mieli rację :D
Mamy przecież dwa Bałtyki. I jedna opinia dotyczyła Bałtyku I, a druga Bałtyku II. Bałtyk II jest słabszy, więc i mniej doposażony.....
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

obie opinie tycza sie obiektu nr II co oboje respodenci napisali
ok
trzepiam się ;)
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Krzysio010 »

Nie ma się czym przejmować - już 18 listopada obydwie opinie zostaną zweryfikiwane na miejscu :) :D :lol:
Napiszemy rzetelną informację dla przyszłych Kuracjuszy Bałtyku I i II.
Awatar użytkownika
danny
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2011 20:20

Post autor: danny »

Witam!
Poinformowałam jak było w maju br. Mam nadzieję :D że do listopada nikt nie usunął suszarek z łazienek i ręczniki nadal są dla każdego kuracjusza, co do godzin serwowanych posiłków to mogą być małe przesunięcia, godziny posiłków uzależnione są od ilości gości i kuracjuszy.

Pozdrawiam cieplutko!
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2013 20:09

Post autor: klaraklara »

kochani Bacłtyk I to fajny komfort wszystko jest super, ale Bałtyk II masakra w dosłownym tego słowa znaczeniu i wymaga sporo pracy w II byłam wrzesień 2014, a w jedynce sierpień 2015.
Jeżeli w II poprawiło się to super .
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To ciekawe klaraklara co piszesz, bo na ten przykład kate83, która jest aktualnie w Bałtyku II tak właśnie w innym wątku napisała cyt. jest fajnie z pewnoscia sa jakies porównania, ja na razie nie mam. Pokój trafil mi się piękny.
Skrajnie różne opisy i odległe porównania skorygujemy z Hanią już niebawem :D
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Krzyś będziesz sam to ocenisz i już ja napisałam swoją opinię i może na tym koniec :D tak samo szukałam opinii o Mesko i każdy wychwalał po niebiosa, a było jak było i zawsze jest tak ile ludzi tyle opinii. Będziesz sam w Bałtyku to ocenisz dobrze trafiłeś i to jest najważniejsze.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

klaraklara pisze:Krzyś będziesz sam to ocenisz i już ja napisałam swoją opinię i może na tym koniec :D tak samo szukałam opinii o Mesko i każdy wychwalał po niebiosa, a było jak było Mesko jest bardzo dobrym sanatorium ale ma i swoje mankamenty i zawsze jest tak ile ludzi tyle opinii. Będziesz sam w Bałtyku to ocenisz dobrze trafiłeś i to jest najważniejsze.
Pozdrawiam
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oczywistym jest, że każdy z nas ma inne spojrzenie i inne oczekiwania. Interesuje nas zdanie innych, bo na tej podstawie wyrabiamy sobie opinię a rzeczywistość i tak ją zweryfikuje.
Na szczęście nie mam dużych wymagać a samo położenie Bałtyku zrekompensuje wszelkie niedogodności. :P :lol:
ODPOWIEDZ