Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
malgorzatas pisze:Jurand:-) dziekuję za zaproszenie:-) do Ciechocinka mam blisko:-) ale termin mi nie odpowiada,mam już plany:-)ale ty baw się dobrze:-) życze wszystkiego dobrago:-) Moze znajdziesz bratnia dusze do robienia kawy i pokiwaj nam pod grzybkiem:-)
Jurand dziś się zaczyna kuracja w Ciechocinku będziemy bez Twojej kawki jakoś przeżyjemy .
Forumowicze życzą towarzystwa udanej kuracji pozdrawiam
Daj nam znać kiedy pomachasz nam z kamerki przed grzybkiem
Atrakcje?? W tym kurorcie chyba na brak atrakcji skarżyc się nie wypada, ważne jest towarzystwo...a z tym to już gorzej W Kazdyn bądź razie ja swa uwagę skupiona mam na spacerowaniu, chociaż pogoda niekoniecznie..
NEPTUN69 odpowiednie towarzystwo ważna rzecz. Ja proponuję abyś się dobrze rozejrzał bo ono jest na wyciągnięcie Twojego.... trójzębu
Chyba, że... ja się tam zjawię