Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: sk_ar »

ilem pisze:hola ,hola Sk Ty nie bądż taki skromniutki :) co żonka siedzi obok i musisz tak pisać? :)
oj nie siedzi . nie jest wtajemniczona ochrona prywatności ;) a ja zawsze bylem i jestem skromniutki :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59

Post autor: sk_ar »

siostrzyczki Sa fajne maj takie ładne fartuszki :oops: :oops: :oops:
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2011 18:16
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: nospik »

Ja się nie spinam tylko drażnią mnie tacy ludzie. Miałem już taki turnus gdzie średnia wieku była z górnej półki tuż przed emeryturą i od rana do wieczora za ścianą jak nie radio maryja to tv trwam. i te wieczne rozmowy o chorobach i lekach. sama geriatria :evil:
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Krzysio010 »

Wyluzuj nopsik, bo się rozchorujesz przed samym wyjazdem :lol: Przecież towarzystwo bywa różne i każdy znajdzie coś dla siebie ;) Będziemy się dobrze bawić i tego się trzymaj :lol: :P
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Czasem z tymi starszymi osobami lepiej się dogadamy i bawimy jak z tymi co maja po 40 lat...pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

nospik pisze:Ja się nie spinam tylko drażnią mnie tacy ludzie. Miałem już taki turnus gdzie średnia wieku była z górnej półki tuż przed emeryturą i od rana do wieczora za ścianą jak nie radio maryja to tv trwam. i te wieczne rozmowy o chorobach i lekach. sama geriatria :evil:
Nospik śpieszę poinformować , że upierdliwość nie wynika z wieku co widzimy na załączonym obrazku.
mustang1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2015 20:04
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mustang1 »

sk_ar pisze:A ja mysle ze babcie I dziadkowie zostaja w domu przeciez zima idzie : :twisted: Mi nie przeszkadza czy to babcia czy dziadek przecież oni mogą być w wieku 40+a i są przypadki 30 + :lol: :lol: :lol:
No nieee,mialem na mysli takich kolo setki :lol:
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

malgorzatas pisze:Czasem z tymi starszymi osobami lepiej się dogadamy i bawimy jak z tymi co maja po 40 lat...pozdrawiam Gosia
Gosiu w pełni się zgadzam byłem widziałem przeżyłem :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj..ja tez widziałam...z takimi ludźmi..porozmawiasz na wszystkie tematy...ich wiedzę to się chłonie..a nie tylko..knajpa...tańce... ;)
Oczywiście są wyjątki...nie bierzmy wszystkich do jednego worka...Ci ludzie cieszą się życiem...lubiłam z nimi rozmawiać...potańczyć...nauczyć się czegoś :serce:
To są kopalnie wiedzy....z pozdrowieniami Gosia
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2011 18:16
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: nospik »

Droga Koleżanko ja nie mówię że nie można się dobrze bawić ze starszym pokoleniem, chodziło mi tylko o takie osoby które tylko opowiadają o swoim zdrowiu i swoich tonach leków oraz o tym jak to Rydzyk zbawia świat. Uwierz mi że jak trafisz na taki turnus gdzie na 300 osób 250 będzie tylko mówiło o swoich chorobach to szybko odechce ci się sanatorium. Ale mniejsza o to. Nie było tematu ;)
ODPOWIEDZ