KOS w Ustroniu od 6 marca -27 marca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Re: KOS w Ustroniu od 6 marca -27 marca

Post autor: jurand40 »

Byłem niedawno w Ustroniu tylko w Mazowszu, ale z chęcia wpadne na weekend jak bedziecie chodziły po górach to uważajcie wilki w tym roku są wyjątkowo glodne :D :D :D
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Jejku ,jejku jak się cieszę -jurand 40 wpadnie na weekend do Ustronia. My wolimy nie wpadać bo z tego tylko nieszczęście może być :lol: -to nas nie interesuje.A wilki? jak będą na dwóch nogach to dlaczego nie ha,ha,ha
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

nie wpadniecie napewno sie dobrze zabezpieczacie :D a przed wyjazdem do sanatorium to już obowiązkowo :D
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

jurand 40 to na kiedy mamy mamy być przygotowane ? Bo rozumiem że nas odwiedzisz ?Dwie sarenki czekają :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

w podanym przez was terminie , tylkko musicie dac jakiś namiar tel bo KOS to duzy ośrodek
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

jurand40 pisze:w podanym przez was terminie , tylkko musicie dac jakiś namiar tel bo KOS to duzy ośrodek
Kos to znów nie taki duży ośrodek .Równica większa a tam się odnalazłam z osobą poznaną na forum.Pozdrawiam kuracjuszy .Ja juz jutro będę oddychała świeżym powietrzem.Narka ;)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Stokrotko nie zapomnij zapakować... Skarpetki :lol:
Skarpetko nie zapomnij zapakować... Stokrotki :lol:
Miłe Panie, życzę udanej rehabilitacji, trafionych zabiegów, słonecznej pogody i super towarzystwa :)
A po powrocie podzielcie się z nami wrażeniami z pobytu :)

Serdecznie pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
perelka1501
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 22:22

Post autor: perelka1501 »

Stokrotko, ciesz się, że jesteś w Kosie a nie w Równicy. Ja byłam kilka lat temu w Równicy....to Kombajn!!!!, a mielone to już mi uszami i nosem wychodziło.... wszystko było mielone.... i mięso i warzywa...uffff... Plusem było natomiast to, że w ośrodku tym w holu tuż przy wejściu przy oooogromnej stołówce, kilka miejscowych biur turystycznych zapraszało na wycieczki.(była też tablica z ogłoszeniami).... ja będąc tam skorzystałam chyba z 10 wycieczek i dzięki temu zobaczyłam kilka fajnych miejsc. Na wycieczki te jeździli kuracjusze również z innych ośrodków. Być może nadal te biura się tam ogłaszają... Sprawdźcie:). Miłego pobytu życzę:)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

perelka1501 byłam w Równicy w czerwcu 2012 roku i tak jak piszesz to kombajn.Nie odpoczęłam psychicznie w ogóle.Ciągły ruch -kolejki do windy ,multum ludzi w kolejce do stołówki a te "smaczne" ziemniaczki ha,ha,ha lepiej nie mówić o ziemniaczkach.Jedna wielka breja niejadalna.Na zabiegi nie mogę narzekać -były super.
Z wycieczek za bardzo nie mogłam korzystać bo ....miałam zabiegi do 15-ej a one były po obiedzie.Ale za to soboty były dla mnie tzn.wtedy były wycieczki.
Koleżanki odpiszę Wam jak będę juz na miejscu i się "zagospodaruję"
Selene!!!! już zapakowałam skarpetkę :lol: a jutro spotkam drugą :lol: będzie wtedy para :D
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

stokrotko, udanego pobytu ,trafionych zabiegów i wiosennej pogody. :)
ODPOWIEDZ