Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: malgorzatas »

Witaj...Nie tylko w sanatorium rozmawiają o Rydzyku...Chorobach...Lekach...ja to słyszę w kolejkach...na spacerze..
ale zawsze Tobie zostało to 50 osób...z którymi mogłeś się zaprzyjaźnić...pozdrawiam Ciebie serdecznie....Gosia

Jeszcze wszystko przede mną...mogę trafić na taki turnus...ale znając siebie...zainwestowałabym w wycieczki...przecież z Kołobrzegu jest ich tyle...wsiadasz w autobus i jedziesz przed siebie :D
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy

Post autor: rybka »

ilem pisze:Rybko :kwiat: aby pobyt styczeń 2016 był podobny do stycznia 2015 było super :) :) też chciałem jechać w karnawale , ale nie dało rady,więc zapitalam teraz i pewnie będzie ,,twe oczy zielone,,Och jakie to super do tańczenia .Buziole :kwiat:
Ilem, będzie udany :D i jestem przekonana, że Twój pobyt będzie tak samo przyjemny jak poprzedni ...oj potańcujemy sobie, że ho ho :lol: :lol: a co, wolno nam ;) :lol:Pozdrawiam :)
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2011 18:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nospik »

malgorzatas pisze:Witaj...Nie tylko w sanatorium rozmawiają o Rydzyku...Chorobach...Lekach...ja to słyszę w kolejkach...na spacerze..
ale zawsze Tobie zostało to 50 osób...z którymi mogłeś się zaprzyjaźnić...pozdrawiam Ciebie serdecznie....Gosia

Jeszcze wszystko przede mną...mogę trafić na taki turnus...ale znając siebie...zainwestowałabym w wycieczki...przecież z Kołobrzegu jest ich tyle...wsiadasz w autobus i jedziesz przed siebie :D
I tu się z Tobą całkowicie zgadzam, wolę wycieczki jak siedzieć w knajpie tym bardziej że parę lat spędziłem w Kołobrzegu, Koszalinie i Słupsku grając w tamtejszych klubach :D :D Zawsze można wyskoczyć na meczyk popijając colę.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

50 + .... fajna sprawa . weseli ludkowie ... wierzcie mi :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Siemka. Właśnie wróciłem ze strefy kibica i brak siły na pisanie :D Polska górą -sporo się tu działo, za kilka godzin popiszemy.Pa ,pa
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Krzysio010 »

Jest taka dobra zasada, że w Sanatoriach o chorobach i polityce się nie dyskutuje. Kto się tego trzyma jest zdrowszy :lol:
Jeśli chodzi o towarzystwo 50+ to zwykle trafiam na takie, i oni wyznają tę zasadę jak mało kto ;)
Choroba to stan przejściowy i należy ją zwalczyć a nie o niej opowiadać :P
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: sk_ar »

Panie i Panowie troszkę wyrozumiałości przecież każdy z nas będzie miał 50+ 60 itd życie szybko mija teraz psioczymy na innych a jacy my będziemy :!: :!: :!: :?: :?: :?: możne tacy sami możne gorsi A jeśli komos nie odpowiada towarzystwo to nich sobie szuka gdzie indziej ,a tak na marginesie Polecam stopery do ucha i nic nie słyszymy :lol: :lol: :lol:
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Krzysio010 »

Jedni mają 50+ inni będą mieli i co z tego ? Każdy kiedyś musi dorosnąć :lol: i nabrać dystansu do siebie i innych.
Podobno dobre uczynki kiedyś do nas wracają więc trzeba robić wszystko, aby życie było kolorowe a nie czarno- białe.
Czas pakować walizkę i cieszyć się życiem ............. w Kołobrzegu :twisted:
Ilem odezwę się jak obiecałem - fanklub w Kołobrzegu czeka na Ciebie i innych ;)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Witam. :) :) :) Dla wszystkich w ,, Niwie,, Perle,, Bałtyku,, Verano,, Arce,, Gryfie,MSWiA ,, itd podaję do wiadomości ,że zakończono rewitalizację przy molo w Kołobrzegu i nie trzeba siedzieć i słuchać przez ścianę...czy w pokoju...a o każdej porze można wybrać się na molo a tam :o :o :o dla romantycznych duszy/serducho , łabądki/. Dajcie się ponieść klimatowi miejsca....w iluminacjach wieczornych i spotkać zakręconych ,wesołych i potrafiących cieszyć się życiem. Z takim towarzystwem każdy turnus jest udany . Przyjeżdzajcie do mojego pięknego uzdrowiska o każdej porze roku i wracajcie :D :D :D Alka.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: malgorzatas »

Ja w styczniu zobaczę to cudo na własne oczy też....z pozdrowieniami Gosia