Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: Suzen »

alka50+ pisze: Dajcie się ponieść klimatowi miejsca....w iluminacjach wieczornych i spotkać zakręconych ,wesołych i potrafiących cieszyć się życiem. Z takim towarzystwem każdy turnus jest udany . Przyjeżdzajcie do mojego pięknego uzdrowiska o każdej porze roku i wracajcie.
To jest zaproszenie :kwiat: ...aż chce się jechać.Ech... 8-) :x
nospik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 gru 2011 18:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nospik »

oj rozpętałem małą burzę :lol: sorki jak ktoś się poczuł urażony :oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Reasumując :) Podczas pobytu w sanatorium mamy miło spędzić ten czas,należy być wyrozumiałym ,miłym ,uśmiechniętym i nie mieć focha o pierdoły bo każdy z nas jest inny ;) a wracając mieć bagaż niesamowicie wspaniałych wspomnień.Co do towarzystwa to zawsze staram sobie znależć takie w którym dobrze się czuję i które mi odpowiada a reszta czy to będzie 70+,80to wcale mi nie przeszkadza ,porozmawiać i pożartować można z każdym :) :) Krzysiek to dziś ,,Ta ostatnia niedziela,, po przyjeżdzie zrób dobre rozpoznanie terenu po lokalach i czekam na info od Ciebie:D :D Molo pięknie podświetlone wygląda rewelacyjnie,jeszcze kilka dni i zobaczymy w realu .Miłej niedzieli wszystkim
forumowicz

Guczy najlepiej pkp z Kutna o O .46 z Kutna bezpośrednio do Kołobrzegu
forumowicz

Ilem dzieki,zastanowie sie jeszcze,bo to okrezna droga przez Gdansk,chociaz plus bo bez przesiadki,a noz moze jeszcze sie jaki mobilek trafi :)
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09