To jest zaproszeniealka50+ pisze: Dajcie się ponieść klimatowi miejsca....w iluminacjach wieczornych i spotkać zakręconych ,wesołych i potrafiących cieszyć się życiem. Z takim towarzystwem każdy turnus jest udany . Przyjeżdzajcie do mojego pięknego uzdrowiska o każdej porze roku i wracajcie.
Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015
Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015
-
forumowicz
Reasumując
Podczas pobytu w sanatorium mamy miło spędzić ten czas,należy być wyrozumiałym ,miłym ,uśmiechniętym i nie mieć focha o pierdoły bo każdy z nas jest inny
a wracając mieć bagaż niesamowicie wspaniałych wspomnień.Co do towarzystwa to zawsze staram sobie znależć takie w którym dobrze się czuję i które mi odpowiada a reszta czy to będzie 70+,80to wcale mi nie przeszkadza ,porozmawiać i pożartować można z każdym
Krzysiek to dziś ,,Ta ostatnia niedziela,, po przyjeżdzie zrób dobre rozpoznanie terenu po lokalach i czekam na info od Ciebie:D
Molo pięknie podświetlone wygląda rewelacyjnie,jeszcze kilka dni i zobaczymy w realu .Miłej niedzieli wszystkim
-
forumowicz
Guczy najlepiej pkp z Kutna o O .46 z Kutna bezpośrednio do Kołobrzegu
-
forumowicz
Ilem dzieki,zastanowie sie jeszcze,bo to okrezna droga przez Gdansk,chociaz plus bo bez przesiadki,a noz moze jeszcze sie jaki mobilek trafi