Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mercedes pisze:witam - Ludzie nie wybrzydzac kazdy miesiac jest piekny tylko trzeba umiec sie cieszyc a przede wszystkim gory sa piekne o kazdej porze roku - pozdrawiam
Dziś byłam nad morzem...uwierzcie i w listopadzie plaża jest cudowna...spokojna,czysta
Ja ze zwrotów skorzystałam kiedyś w grudniu,a NFZ też mnie wysyła przeważnie późną jesienią
Raz jedyny maj- Iwonicz Zdrój cud-miód
Byłam w sanatorium o każdej porze roku i było dobrze nie pora roku decydowała o tym czy byłam zadowolona
chociaż ........maj w Inowrocławiu albo wrzesień w Ustce były ........niepowtarzalne
adela w Ustce,w jakim sanatorium czy warto jechać do Radości -może cosik mi napiszesz
Ze zwrotów jest od 17 listopada Ustka Radość ,i się waham ,czy to brać