Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
u mnie tez powolutku idzie kolejka, a choroba domaga sie zabiegow jak tak dalej pojdzie to trzeba pomyslec o zabiegach jeszcze przed sanatorium aby to co osiagnelam po udarze nie poszlo na marne
Dla porównania ja składałam 1 czerwca 2012r i na dzień dzisiejszy mam 19772 i mam nadzieję że pojadę w sierpniu bo dziennie schodzi 180 numerów ale może się mylę różnie to jest zależy jaki NFZ.