Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pisałam już o tym że "wydzwoniłam" dla siebie i małża wyjazd do sanatorium Arka w Kołobrzegu i ....niestety nie odebrałam skierowania (przypuśćmy że z powodu choroby) Mam pytanie do "oblatanych w te klocki" jak to się ma do następnych prób wydzwonienia sobie wyjazdu ze zwrotów Czy jestem narażona na jakieś restrykcje z tego powodu
Zadzwoniłam i powiedziałam że jestem chora ..no i mam zwolnienie lekarskie od tego dnia kiedy zadzwoniłam ale na zwolnieniu lekarz zaznaczył może chodzić .Zawiadomiłam w czwartek rano i dziś sprawdzałam na wyszukiwarce .Numer leci normalnie