Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Buniu gratuluję...moja dobra znajoma była w ubiegłym roku tam...była bardzo zadowolona...ale moja rada..jak możesz to bądź tam wcześnie rano ..unikniesz kolejek do rejestracji..bo potem robi się bałagan...tylko takie miała zastrzeżenia ...wszystkiego dobrego Tobie życzę...Gosia
Widze Bunia, ze zwalniasz kolejkę. Czy na decyzje nie miało wpływu zmęczenie codziennym dzwonieniem do NFZ?
Ale dobrze, że się zdecydowałaś. Ja wzięłabym Rabkę bo dla nas daleko nie ma znaczenia. Daleko w góry super.
Myślę, że jak człowiek pozytywnie nastawiony to w każdym sanatorium znajdzie pozytywy i jest fajnie.
Miłego pobytu
Bogutka
Oj tak, zmeczenie (w moim przypadku to praca , praca...) daje się we znaki. Chętnie skorzystałabym ze zwrotów ale Nowy Rok zapowiedział piękny prezent dla nas.... pierwsze wnuki, pareczka.... : Nie moze nas ominąć ta chwila, musimy być razem.
A tak z innej beczki, to interesujące jest ,czym potencjalni kuracjusze argumentują zwrot skierowania ? Ileż to ludzi w tym samym czasie (święta ) może mieć tak ważne powody do odmowy ? Dwa lata temu mój powód tzn.brak urlopu , nie został uwzględniony. Oczywiście wszystkim nam życzę zdrówka, ale czy taka epidemia w tym samym czasie nie jest co najmniej dziwna... A w mazowieckim numerki cały czas pną się w górę....
ewiko
To nie wiesz, że ludzie rozmaitymi cwaniackimi metodami próbują sobie ułatwić życie? Oprócz uczciwych osób (tych jest na szczęście większość), są kłamcy i kombinatorzy. Jak to w życiu