Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czekam na moich podróżników z obiadkiem.
Zgodnie z zamówieniem wnusia - rosołek mięso wołowe z sosem chrzanowym /na to ja miałam ochotę /mielone kotlety,surówka z rzodkwi,ziemniaki.
Bardzo tradycyjnie
Maka dzięki,ale to w sumie mało skomplikowane i niezbyt pracochłonne jedzonko a ja nie często im gotuję,tylko kiedy wracają z wojaży.Na co dzień mieszkamy w jednym mieście,ale daleko od siebie
Princi,a mnie ZMUSIŁAŚ do ugotowania flaków
Jeszcze gołąbki i rosołek i duszona wołowinka do placków ziemniaczanych.Takie zapotrzebowanie złożyli po moim powrocie do domu.Flaki to moja zachcianka.
Princi pisze:No chyba wyjdę z siebie i stanę obok w jednym mieście przecież sama mówisz,że jesteś z Warszawy a dzieci to na Zadoopiu mieszkają
Princi no co Ci poradzę,w jednym mieście tyle,że 25km od siebie
Ja mieszkam w m i e ś c i e,a oni na Zadoopiu tuż przed granicą miasta dalej od mamusi w granicach Warszawy to już by się chyba nie dało