Leśnik w Sopocie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
trop333
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2015 11:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 1 raz

Re: Leśnik w Sopocie

Post autor: trop333 »

Witam, wróciłam właśnie z Sopotu ( Leśnik). Powiem krótko, zależy kto na co się nastawia. Ja pojechałam na kurację z której wróciłam zachwycona. Zabiegi robione z sercem, miła obsługa młodego prężnego personelu. Kuchnia jak na stawkę która płaci NFZ rewelacyjna. Uważam, że kuchnia staje na wysokości zadania. A co najważniejsze - cisza, spokój, piękne tereny wokół. Jeżeli chciałam miasta, molo, knajp, to autobus zawiózł i przywiózł ( linia 143 ). Fakt, nie ma kawiarenki, net słabo działa, zasięg t-mobila słaby ale jak miło było patrzeć na integrację ludzi. Potrafimy jeszcze ze sobą rozmawiać :serce: . Bez TV, z zacinającym się radiem czułam się wyjątkowo. Pani doktor - człowiek na miejscu. Chętnie tam wrócę, bo wróciłam nowonarodzona.
Awatar użytkownika
miramax999
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2013 14:45
Staż sanatoryjny: 4

Re: Leśnik w Sopocie

Post autor: miramax999 »

Witam trop33 ja też byłam w Leśniku w pażdzierniku i odniosłam podobne wrażenie. Odpoczęłam bardzo, zrelaksowałam się bardzo, nazbiearłam masę grzybów.Okolica piękna, czyste powietrze, a jeśli się chciało rozrywki to sie jechało.Sopot piękny.Ja też chętnie bym wróciła ,ale do Perełki, bliżej plaży i miasta.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ