Medikur Kołobrzeg 28.01.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Medikur Kołobrzeg 28.01.2016

Post autor: Fionka »

Jeśli to nie tajemnica to napisz z jakiego NFZ-tu jesteś.Za jaki bagaż chcesz płacić :?:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2015 23:38
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Cypis »

To nie tajemnica. Jadę z bydgoskiego ZUSu :)
Tak naprawdę to nie wiem czy się płaci za bagaż, czyt. walizkę, w autobusie czy nie. Zawsze jechałam samochodem, ale teraz się zbuntowałam i postanowiłam zostawić auto w domu. :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie płacisz za bagaż no chyba że będziesz miała 3 walizy.Najlepiej wysłać kurierem , tak jak robią to dziewczyny.Wejdz na temat Walizka kurierem.Tym razem skorzystam z tej opcji zamiast taskać ciężary.
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję, muszę to przemyśleć :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj Cypis :kwiat: Nie będzie nam dane spotkać się w Kołobrzegu...bo nie będzie mnie w tym terminie co ty.... jadę wcześniej :( ale jeśli jeszcze Ciebie coś interesuje to ja będę w pobliżu i mogę popytać o nowości ..i wszystko co by jeszcze Ciebie interesowało...jak wrócę to jeszcze będę miała czas Tobie przekazać wiadomości...z pozdrowieniami Gosia
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Wszyscy dostarczyli tylu cennych informacji Cypis ale masz szczęście że jesteś tytaj . :)
Po kuracji w miarę możliwości w drodze rewanżu , opisz kuracje przyda się następnym pozdrawiam :) 8-) :kwiat:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

grazynamackowiak i dlatego Wszystkim bardzo dziękuję :kwiat: :)
Jak wrócę to oczywiście podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum. Dowiedziałam się wszystkiego co chciałam na temat Medikur. Jestem tylko ciekawa co to znaczy, że pokoje 1-osobowe przydzielane są w wyjątkowych przypadkach...cóż to za przypadki. W każdym sanatorium po uprzedniej telefonicznej rezerwacji, nie ma problemu z jedynkami. No, ale cóż co sanatorium, to obyczaj :)
Gosiu, wielka szkoda, że nie będziemy miały okazji się spotkać. Bardzo dziękuję za propozycję, ale myślę, że dowiedziałam się wszystkiego co chciałam. :kwiat: :)
Wszystkim Wam życzę dużo zdrowia i udanych pobytów w sanatoriach. Pozdrawiam serdecznie. :)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Cypis wszyscy bardzo dziękujemy 8-) :kwiat: pozdrawiam 8-) :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Cypis.Sprawa pokoju jednoosobowego to odwieczny problem.Będąc w maju br. W sanatorium, tzw. jedynki przyznawano na podstawie zaświadczeń lekarskich.Dostała je Pani z Luszczycą, inna z chorobą jelita grubego, jeszcze inna z depresją po śmierci bliskiej osoby.Proponuje zadzwoń do san.i dopytaj jakie musisz spełniac warunki.Pozdrawiam Ela :kwiat:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wiesniaczkaela, dziękuję Ci za wyjaśnienie. Dzwonić nie będę, ponieważ nie chcę jedynki. Jestem osobą towarzyską, więc jak dla mnie, to pokoje mogą być nawet 8-osobowe i więcej :) Bardzo zdziwiła mnie ta notatka na stronie sanatorium. Byłam w paru sanatoriach i nie spotkałam się z takim czymś. No, ale zawsze jest ten pierwszy raz...co sanatorium, to obyczaj. :)
Pozdrawiam Cię serdecznie :)
ODPOWIEDZ