Sezon narciarski

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Sezon narciarski

Post autor: forumowicz »

Czas zacząć :D uczta dla oczu :D :lol: :kwiat:
forumowicz

Re: Sezon narciarski

Czyli Niemcy wygrywają z 1029,1 pkt.

Polacy na 6 miejscu z 869 pkt :)

W sumie to pierwszy konkurs .
Jeszcze pokażemy co potrafimy. :D
forumowicz

Jutro konkurs indywidualy oglądamy . ;) :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Kruszynko,ja myślałam,że tutaj to o naszych wyjazdach narciarskich....a to znów o transmisjach telewizyjnych.
Jest sporo narciarzy wśród forumowiczów i Ci pewnie już do sezonu narciarskiego przygotowują się.
forumowicz

Felice a sezon narciarski NS-owy też czas zacząć i opisywać w załozonym ku temu wydarzeniu nowym temaciku ;) :D Tutaj bedziemy relacjonować skoki naszych złotek dobra narodowego :lol: :lol: :D
O a kto mnie nauczy śmigać na nartach? nioooooooooo kto? :o
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Dobrze że Kruszynka mi przypomniała ..ktoś babcię miał nauczyć śmigać na nartach ;) no i niech się szykuje do sezonu bo w tym roku nie odpuszczę ...chyba że znów śniegu nie będzie .. :)
forumowicz

Będzie będzie Elunia spoko :D ;)
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Mask »

Wczoraj byłem ze znajomymi w Szwajcarii Bałtowskiej :D
Byłem tam pierwszy raz i zostałem pozytywnie zaskoczony tym miejscem 8-)
Dobra miejscówka na krótki narciarski wypad.
Jeden z kolegów przyjechał w sobotę i tak mu się zrobiło dobrze, że przenocował w domku koło wyciągu 8-) :D
Bardzo fajne klimatyczne miejsce, dużo atrakcji dla dzieci, nawet niezła górka (troszkę sztucznie podwyższona) z trzema wyciągami (kanapa 4 osobowa i dwa równoległe talerzyki plus malutki wyciąg dla szkrabów) i do tego nasypane było metr śniegu :o :shock: , dzisiaj zostało 85cm.
Niestety po ostatnim wypadku na Pilsku, nóżka mi się popsuła i musiałem pauzować :evil: :cry:
Z zazdrością patrzyłem na śmigających na stoku (było luźno) i zwiedzałem ośrodek.
Po nartach zrobiliśmy ognisko, gorące kiełbaski, pyszne grzane wino z pomarańczą a gdy już się nasyciliśmy i zrobiło się nam dobrze :D to ruszyliśmy szybko do niedalekiego (50km) Sandomierza.
Tam zwiedzanie podziemnej trasy turystycznej lochami sandomierskimi, Zamek, Katedra, Stare miasto, a potem do Lapidarium pod Ratuszem.
Coś do przekąski, jeszcze raz grzane wino też z pomarańczą 8-) a na deser lody :)
Dzień był bardzo udany, aktywny, pełen niespodzianek 8-) :D
Wracaliśmy nasyceni, zadowoleni i znużeni, drzemiąc w samochodzie.
Następnym razem jak nóżkę naprawię, zabieram narty i dzień albo dwa będzie fajna zabawa w Szwajcarii Bałtowskiej :D 8-)
ODPOWIEDZ