Połczyn Zdrój 09.12

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
IwonaIwona
Na forum od: 18 lis 2015 21:04
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Połczyn Zdrój 09.12

Post autor: IwonaIwona »

Czy ktoś z lubelskiego wybiera się samochodem do Połczyna Zdroju od 09.12 chętnie dołączę się się, partycypując w kosztach podróży.
IwonaIwona
Na forum od: 18 lis 2015 21:04
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Połczyn Zdrój 09.12

Post autor: IwonaIwona »

Nikt nie jedzie????
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Iwonna Iwona na naszym forum napisz nam do którego sanatorium jedziesz :?: :)
Z naszego forum jedzie w twoim terminie 9.12.2015 Ewakacz z Bydgoszczy do sanatorium Podhale
Połczyn Zdrój pozdrawiam kuracjusz Połczyn Zdrój -Gryf :) 8-) :kwiat: str 3 . ;)
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Post autor: ewakacz »

Witam! Grażynko ja już wcześniej pisałam do Iwona Iwona proponując jej wspólną podróż,oraz zadałam pytanie do którego sanatorium ona jedzie,ale niestety odpowiedzi nie uzyskałam!? :|
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ewa, tak to czasami jest , że ludzie poszukuja kontaktu, a później nikt sie nie odzywa. Nie trzeba na to zwracac uwagi, zajedziesz, poznasz ludzi, jakoś tak dziwnie składa się , że dobierają się kuracjusze , ci co lubią wrażenia, rozrywkę, spokój czy jeszcze co . Ważne żeby wykorzystać czas na to co dobre i przyjemne czego Ci życzę :kwiat:
Połczyn mimo że jest niewielki ma swoje zalety :)
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Barbara g1 dzięki za miłe,trafne słowa. Tak wiem,że najważniejsze,aby dobrać dla siebie odpowiednie towarzystwo, a pobyt będzie niezapomniany. :) Do uzdrowiska jadę po raz szósty i do tej pory tak było,że obracałam się w gronie osób z którymi czułam się wyśmienicie i z którymi mam w dalszym ciągu kontakt na co dzień. :P Pozdrawiam ciebie Basiu i życzę pięknych,pogodnych jesiennych chwil. ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

ewakacz pisze:Witam! Grażynko ja już wcześniej pisałam do Iwona Iwona proponując jej wspólną podróż,oraz zadałam pytanie do którego sanatorium ona jedzie,ale niestety odpowiedzi nie uzyskałam!? :|
Witaj Ewka :kwiat: a może nie wchodziła na forum :( ponów jeszcze raz próbę kontaktu i wtedy się wszystko wyjaśni...jak się nie odezwie to na miejscu tez znajdziesz towarzystwo...ale nie sądzę żeby nie chciała jechać razem ..czy tam się spotkać na kawie..jej tez zależy na kontakcie...pozdrawiam Gosia
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Gosiu napisałam do Iwony maila może odczyta i mi odpisze. :kwiat: Cierpliwie poczekam. Fajnie byłoby poznać się wcześniej na forum, a w Połczynie się zaprzyjaźnić. Pożyjemy,zobaczymy....! ;)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Ewakacz nie każdy jest zalogowany na NS ,wiele osób pojedzie do innych sanatorium .
Jak ja bylam w Gyfie to było 4oo osób, jeśli się nie odezwie znajdziesz towarzystwo .
Ja też na NS założyłam temat wyjezdzam zgłosła się jedna osoba i spotkałyśmy się na miejscu .
A jeszcze inni też się nie odezwali pozdrawiam :) 8-) :kwiat:
Hello Iwona odezwij się :) 8-)
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Nic na siłę! :roll: Jestem pewna,że dobiorę dla siebie odpowiednie towarzystwo. Ja po prostu przez grzeczność chciałam Iwonę zabrać do Połczyna i to wszystko. Jeżeli się nie odzywa na moje wiadomości mailowe ani NS tzn.że poradzi sobie sama ,aby dotrzeć do sanatorium. ;) Ja nie jadę do sanatorium po raz pierwszy,więc się nie obawiam o kłopoty ze znalezieniem towarzystwa! :kwiat:
ODPOWIEDZ