NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?
Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?
Czas oczekiwania w naszym NFZ się wydłuża
-
forumowicz
Jeśli zweryfikują, zapewne będzie luty.eluunia pisze:No i papierki poszły do weryfikacjiczyli co w styczniu wyjazd
![]()
-
forumowicz
Poczekaj. NFZ z reguły podejmuje decyzję do 30 dni po zwrocie dokumentów. W ten sposób unikniesz styczniaeluunia pisze:Witaj.. Dokumenty już mam podbite tylko się zastanawiam czy już odwieść czy poczekać bo jest na to 30 dni ..bo wyjazd w styczniu odpada.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Łódzki przysyłając numerek w dopisku zmienił , czas oczekiwania z 18 na ok. 20 miesięcy.Eluniu powinnaś zanieść dokument potwierdzający termin urlopu ale z uzasadnieniem np. że specyfika pracy nie pozwala na opuszczenie stanowiska pracy w w danym terminie.eluunia pisze:No i papierki poszły do weryfikacjiczyli co w styczniu wyjazd
![]()
Czas oczekiwania w naszym NFZ się wydłuża
- Iza03
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 paź 2014 12:37
- Staż sanatoryjny: 8
Dzisiaj po tej przerwie technicznej niespodzianka
Pozdrawiam
- Bozena321
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
- Staż sanatoryjny: 7
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
Mam pytanie , po jakim okresie od ostatniego pobytu składałaś w pazdzierniku wniosek i czy robiłas to osobiście czy już w/g nowych zasad lekarz wysłał wniosek pocztą elektroniczną.Dziękuję Ela.Iza03 pisze:Witam![]()
Dzisiaj po tej przerwie technicznej niespodziankaZłożyłam wniosek w końcu października i dzisiaj na stronie przeglądarki pojawił się na start nr 49491, .... reumatologia. Lekarz wpisał mi inną główną chorobę, ale decyzja w funduszu inna. Ostatnio byłam w tym roku w czerwcu, w szpitalu sanatoryjnym w Busku, w "Krystynie". Lekarz rodzinny nie robił żadnych problemów z wypisaniem wniosku.
Pozdrawiam