Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Obywatel pisze:ewiko
To nie wiesz, że ludzie rozmaitymi cwaniackimi metodami próbują sobie ułatwić życie? Oprócz uczciwych osób (tych jest na szczęście większość), są kłamcy i kombinatorzy. Jak to w życiu
Dziękujemy za samokrytykę.Ja na szczęście w tej drugiej,większej grupie.
To ja też mogę złożyć samokrytykę ....Jestem totalną idiotką ,przysłowiowa blondynka w porównaniu ze mną to krynicą mądrości Miałam Arkę Kołobrzeg od 17 listopada ,pod naciskiem rodziny zrezygnowałam a teraz ....biodro odmówiło współpracy i cierpię .... Zero asertywności
Medi...tak to jest,jak się słucha rodziny Wychodzi się na tym jak Zabłocki na mydle
Teraz byś się kurowała w Kołobrzegu ....a tak....cierp ciało skoroś chciało
Zdrówka życze