CZY KTOŚ MNIE JESZCZE PAMIĘTA? ;)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: CZY KTOŚ MNIE JESZCZE PAMIĘTA? ;)

Post autor: forumowicz »

Nie mam nic do ukrycia i nie kombinuje. Zlikwidowałem ponieważ nie mogłem być non stop na forum,a zdrowie mi nie pozwalało.
forumowicz

Witaj Alek milo ,że wróciłeś pozdrawiam serdecznie :) :)
forumowicz

Witaj kruszynka. Dziękuje za miłe powitanie oraz za pozdowienia. Pozdrawiam Serdecznie ròwnież. : )
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Alek pozdrawiam z nad słonecznego Bałtyku i życzę dużo zdrowia :) Bunia.
forumowicz

Witaj Bunia :) Dziękuje serdecznie za życzenia i pozdrowienia,również pozdrawiam oraz wszystkiego naj naj :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Witaj,Alku,pozdrawiam serdecznie z zimnego i pochmurnego Piotrkowa Tryb. Mnie pewnie nie pamiętasz,owszem byłam w ubiegłym roku na forum,ale ze mnie taka raczej cicha forumowiczka. Pisząca tylko od czasu do czasu. Nie mniej czytam nowe posty prawie codziennie.
Szkoda że wyjeżdżasz do Ustronia, ja także jadę w czerwcu,ale niestety,niestety do Ciechocinka. ;) :)
Życzę dużo zdrówka! :)
forumowicz

Witaj Małgosia69. Bardzo dziękuje serdecznie za pozdrowienia również przesyłam Tobie pozdrowienia serdeczne z Wrocławia i jego okolic. Wybacz,że pamięć ma zawodzi w ciągu roku moje życie zmieniło się lecz nie wiem na jakie określić czy na lepsze czy na gorsze. Jest mi miło,że pamiętałaś mnie :) Tak jadę do Ustronia do Równicy,może uda się Tobie zmienić i kto wie może zobaczymy się w Ustroniu ;) Nie byłem w Ciechocinku,nie zasłużyłem :) zawsze trzeba odkrywać miejsca nowe nieznane nam dotąd. Dziękuje za życzenia i Tobie Małgosiu również życzę dużo zdrówka i wszystkiego naj :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Czy mnie jeszcze pamiętasz :?: - jak w piosence, Ziemia Łódzka pozdrawia w zimowej szacie sympatyczny dla mnie Wrosław :!: :)
forumowicz

Alek nie tłumacz się ,nikt nie musi się tłumaczyć z tego co robi.............jestes nie ma Ciebie ok...nic nikomu do tego ..a jestes i to jest SUPER :) :) :) :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Alek,dziękuje bardzo na pozdrowienia. :) Z zamiany Ciechocinka na Ustroń nic nie będzie. Wysyła mnie ZUS,więc trzeba cieszyć sie tym co sie ma, tym bardziej ,że jadę do sanatorium ZNP- opinie naprawdę dobre. A Ustroń- pozostaje w sferze marzeń. :( Jadę 27 czerwca ,opiszę pobyt po powrocie,mam nadzieję,że Ty również.
Pozdrów ode mnie piękny Wrocław! :) Miłego wieczoru. :)
ODPOWIEDZ