Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam.
Dzisiaj skończyły się turnusy w wielu sanatoriach, dlatego taki ruch w "loterii numerowej". Od piatku do wtorku zero, ale dzisiaj 150!!!! W tej chwili mam 1010, myślę, że jutro powinna wskoczyć trzycyfrowa liczba
Pozdrawiam
Blondi pisze:Spadają ......28450....fajne to czekanie ....
Hejka Blondi.
Ja na starcie miałem mniej niż Ty obecnie, tzn. 26.06.2014, czyli po pięciu tygodniach od daty wpływu mojego skierowania w NFZ, byłem 26282. w kolejce Wówczas poinformowano mnie, ze czas oczekiwania wynosi 15 - 17 miesięcy... . Dzisiaj po 18. miesiącach i dwóch tygodniach (licząc od 21maja 2014) ta liczba stopniała do 945. Kiedy pojadę nie wiadomo . Trzy lata temu byłem (w styczniu) w Lądku Zdroju, wówczas czas oczekiwania wynosił tylko, a może aż 14 miesiecy To tak na pocieszenie
Pozdrawiam
Ja dodając swoją historię czekania też czas oczekiwania miał byc 15-17 miesięcy,
16 czerwca 2014 zaczynałem z numerem 27700 !!!
Dziś , gdzie mija 18 miesięcy mam 2454. czyli jeszcze troche poczekam.
Podobnie jak ty byłem w 2012r w Jedlinie Zdrój i wtedy czas oczekiwania był 14 miechów.
Pozdrawiam i życzę dobrego/wymażonego miejsca na kuracje.