Hej Zakochana !! Ja jadę z mężem, który mnie wiezie i z córkami - bo ogólnie nie byliśmy w Iwoniczu wogóle. Powiem Ci tak jak byłam w Fortunacie w nałęczowie, to już grugiego dnia następowała zmiana miejsc na stołówce i może ogólne. Ja byłam w tym zbiorowisku najmłodsza 35 lat i w sumie od razu przeszliśmy przy stoliku na TY z 2 facetami około 65 i kobietą po 50-siątce. Te dziwne spojrzenia innych zazdrosnych kobiet - bo ci faceci naprawdę byli przystojniZakochana77 pisze:Hey,nie chce cię dobijac,ale jak możesz to jedź z mężem do sanatorium,albo przynajmniej w weekend go pilnuj bo to co tu wyprawiają to się w głowie nie mieści,faceci jak spuszczeni z kagańca,dobierają się w grupy wiekowe i skaczą od lokalu do lokalu jak dzieci na trampolinie,te tance,obściski na parkiecie,istny cyrk jestem w Klimacie i obserwuję to zjawisko,80% ludzi wyprawia takie rzeczy żeszkoda gadać,te 20% są spoko
Iwonicz Zdrój Ziemowit od 27.11.2015 r.
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Re: Iwonicz Zdrój Ziemowit od 27.11.2015 r.
-
forumowicz
znasz jej męża że z góry go podejrzewasz o możliwość "zdrady"? Nie można mierzyć wszystkich jedną miarą. Może on jest dokładnie taki sam jak Ty, czyli usiądzie w kącie za filarem i będzie czuł się zgorszonyZakochana77 pisze:Hey,nie chce cię dobijac,ale jak możesz to jedź z mężem do sanatorium,albo przynajmniej w weekend go pilnuj bo to co tu wyprawiają to się w głowie nie mieści,faceci jak spuszczeni z kagańca,dobierają się w grupy wiekowe i skaczą od lokalu do lokalu jak dzieci na trampolinie,te tance,obściski na parkiecie,istny cyrk jestem w Klimacie i obserwuję to zjawisko,80% ludzi wyprawia takie rzeczy żeszkoda gadać,te 20% są spoko
- Martinka
- Przyjaciel forum

Każdy widzi - to co chce !!Beatka80 pisze:Powiem Wam, że często bywam na dancingu w Krakowiaku i widzę co tam się dzieje tzn jak szaleją kuracjusze, zatem nic dziwnego, że są podejrzenia zdrady.
- Martinka
- Przyjaciel forum

No i dobrze Beatko80Beatka80 pisze:heheh mnie tam nie gryzie, "wsio mi ryba" co robią inni, ale flirty sa na pewno
-
forumowicz
A co się dzieje?Beatka80 pisze:Powiem Wam, że często bywam na dancingu w Krakowiaku i widzę co tam się dzieje tzn jak szaleją kuracjusze, zatem nic dziwnego, że są podejrzenia zdrady.
Pozdrawiam
-
forumowicz
-
wojtek11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2012 14:45
- Staż sanatoryjny: 15