Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kuty pisze:Endrius - to pewnie znowu będzie styczen.
Ja dodając swoją historię czekania też czas oczekiwania miał byc 15-17 miesięcy,
16 czerwca 2014 zaczynałem z numerem 27700 !!!
Dziś , gdzie mija 18 miesięcy mam 2454. czyli jeszcze troche poczekam.
Podobnie jak ty byłem w 2012r w Jedlinie Zdrój i wtedy czas oczekiwania był 14 miechów.
Pozdrawiam i życzę dobrego/wymażonego miejsca na kuracje.
Witam.
Tym razem Ty trafisz do Lądka, a ja do Jedliny
Dzięki za dobre słowo i życzę Tobie tego samego
Pozdrawiam
Atina tak bardzo się cieszę, góry tak jak chciałam.
No liczyłam oczywiście na inny termin,w piśmie było 15-17 m-cy,wypadało mi wtedy między sierpniem a październikiem.
czekałam w końcu 21 m-cy.Mam nadzieję,że pobyt będę miała udany.Nie wiem jak ośrodek Malwa.Może ktoś był i może sie podzieli opinią.
Mimoza pisze:Kuty przydział dostałam z numerkiem 833
Witam ziomali i pozostałych forumowiczów.
Skoro Ty otrzymałaś przydział z nr 833, to ja lada dzień powinienem także otrzymać. W tej chwili jestem 807 w kolejce.
Pozdrawiam