Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak naprawdę Andrzeju to nie ma kretnego wyjaśnienia kto i kiedy.......o tym postanowił.Natomiast że jest dzisiaj to pewne. Ale miło chyba być uwielbianym ,przez kobietki nie pytając o resztę prawda?
Za Życzenia z Okazji Dnia Mężczyzny -Pragnę Serdecznie Podziękować !!!
Natomiast przewrotnie z .."Dniem Pana" raczej nie chcę Mieć NIC Wspólnego Osobiście troszkę się dziwnie ...kojarzy.
Może gdy usłyszałem od Pewnej Pani ...wraca ..Mój ...Pan ot taka mała dygresja.....