Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
moyra3 pisze:Jakieś pomysły na zapoznanie się?
Lub też zdajemy się na fart?
Pupek wzajemnie
I baw się dobrze bez nas
Odnośnie ''moyra3" moja propozycja to ,,Korsarz" w widocznym miejscu,-uzgodnijce.
samael-a Ty rozważ "Butonierkę"-odpowidnio dobraną ,(udekorowaną).
Pozdrawim.
samael pisze:Witaj jacenty50.
Moze to co napisałeś było dla ciebie śmieszne ale nie dla mnie.
Wręcz przeciwnie, sugestia: ale poczytaj znaczenie tych słów i weś pod uwagę sąsiednich ("brustasza" i "poszetka").To jest męska podpowiedż!!! sory.!!!
nie wiem co oznacza ta 50 w twoim nicku moze lata a może iloraz inteligencji chcesz się z tą Pania umówic to prosze droga wolna ale nie znasz mnie i prosze o nie pisanie jakis dygresji
Witam!!!też jadę 02 kwietnia ze śląska tylko...najprawdopodobniej środkiem komunik.publicznej;narazie rozeznaję się.Myślę,że do wieczora dotrę:))A ta butonierka to czym będzie udekorowana? Pozdrawiam