Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
medi pisze:34157 ...poleciałooooo o matko jak tak dalej pójdzie to mnie będą chcieli w wakacje wysłać przymusowo Ratujcie ,co mam zrobić żeby mnie chcieli na zimę gdzieś upchnąć a nie na lato
Dzwonic, pisac rozmawiać i zachowac spokój bo myslę, ze to przyspieszenie teraz, które wszedzie obserwujemy zaraz zwolni i wróci do swego tempa.
Bogutka
Mam nadzieję ,myślałam żeby jechać ze zwrotów ale małż mi "okoniem stanął" zaparł się że teraz to on nie może no i ....ech a tak mi żal tej kołobrzeskiej Arki Chyba mu w życiu tego nie wybaczę
Medi, dziękuję za podpowiedź na pw, ale aktualnie już nie poluję na zwroty. Byłam z mężem prywatnie w Ciechocinku, troszkę się podleczyliśmy i teraz wolelibyśmy otrzymać sanatorium dopiero późną wiosną albo latem. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego polowania.