Busko -zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Re: Busko -zdrój

Post autor: bodana2 »

Mady,na jakie zabiegi trzeba dochodzić i gdzie? Które z zabiegów które otrzymywałaś są najbardziej wartościowe pod względem jakości wykonania? Gdzie kwaterują płatnych kuracjuszy? W nowym budynku? Czy lekarz przyjmuje od razu po przyjeździe i zleca zabiegi? Czy można sugerować lekarzowi zabiegi? Jeżeli masz jeszcze inne ważne wskazówki odnośnie pobytu w szpitalu Krystyna to z chęcią je przeczytam.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj :)

Postaram się Ci odpowiedzieć po kolei:
-trudno powiedzieć na jakie zabiegi trzeba dochodzić ale tak szpital Krystyna należy do Uzdrowiska Busko Zdrój i na rożne zabiegi łącznie z kąpielą siarkową można dochodzić do Marconiego i zakładów przyrodoleczniczych w zależności od obłożenia.Byłam kilka razy w Krystynie i miałam zawsze wszystkie zabiegi na miejscu
- co do zakwaterowania ogólnie to jest mało jedynek ale jako pełnopłatny masz wybór najwięcej jedynek jest na kardiologi.W nowej części są śliczne apartamenty jedynki sa małe ale ładne.
- tak lekarza masz w dniu przyjazdu możesz sugerować jakie zabiegi chcesz
-reasumując ja jestem zawsze bardzo zadowolona z pobytu i w najbliższym czasie znowu się tam wybieram

Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj, zapomniałam, że w tym temacie jesteś biegła jako stała kuracjuszka w tym przybytku sanatoryjnym. Dziękuję za podpowiedzi. Przekonałaś mnie w ostatniej rozmowie, że warto zdecydować się na Krystynę. Zmieniłam rezerwację i obecnie mam pokój 2-osobowy do samodzielnego wykorzystania. Jakoś nie miałam przekonania do Marconiego, chociaż cena była taka sama. Teraz martwię się jak dojadę. Trzeba być dobrej myśli. Serdecznie pozdrawiam :serce:
senta28
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 maja 2014 16:36
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: senta28 »

piszcie dalej
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A może konkretne pytania? W miarę możliwości odpowiem, ale w temacie " Busko" lepiej zorientowana jest Anka. Bezdyskusyjnie :D
ODPOWIEDZ