Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Klimatycznie zimą jest w górach,na wsi,w lesie....
.....ośnieżone domy...mleczne niebo...śnieg mieniący się w poświacie księżyca lub latarni...płatki śniegu na nosie delikatnie zgarniane przez ukochaną osobę.... Bardziej klimatycznie chyba być nie może
Ja osobiście właśnie kocham zimę za jej "gwiezdny" klimat...... no może niekoniecznie w Warszawie....
Regularnie jakąś część zimy spędzam w górach i jest pięknie.
sztani pisze:A ja myślę ,że temat nie w tym dziale .Klimatycznie wyglądał by np. w dziale "" Na każdy temat""
Dla mnie zaśmiecanie działu . Szanujmy to gdzie piszemy. Pozdrawiam Martinko
No nie. Klimatycznie kojarzy mi się z sanatorium Klimat w Iwoniczu Zdroju, do którego się wybieram na poczatku 2016 roku. Ten wpis to nie jest zaśmiecanie ani nie spam. Może ktoś jeszcze się do tego sanatorium wybiera 05.01.2016 r. ??? Pozdrawiam.
Felice pisze:Klimatycznie zimą jest w górach,na wsi,w lesie....
.....ośnieżone domy...mleczne niebo...śnieg mieniący się w poświacie księżyca lub latarni...płatki śniegu na nosie delikatnie zgarniane przez ukochaną osobę.... Bardziej klimatycznie chyba być nie może
Ja osobiście właśnie kocham zimę za jej "gwiezdny" klimat...... no może niekoniecznie w Warszawie....
Właśnie. Jadę do sanatoirium Klimat w góry w styczniu. Pozdrawiam.
Felice pisze:Klimatycznie zimą jest w górach,na wsi,w lesie....
No właśnie - styczeń, góry, Iwonicz Zdrój, Sanatorium Klimat. Pozdrawiam.
Witaj Martyna ,
jak widzisz wzbudziłaś zainteresowanie .
Proponuję , żebyś założyła nowy wątek Wyjeżdżam do sanatorium. Planuję wyjazd do sanatorium. np. Iwonicz Zdrój- Klimat ..... (termin) - wówczas wszystko będzie jasne .
Czasami tak jest , że nikt się nie odezwie , to też ma swoje dobre strony , ale często odzew jest .
A tutaj można pożartować jak jest klimatycznie
barbara-g1 pisze:Witaj Martyna ,
jak widzisz wzbudziłaś zainteresowanie .
Proponuję , żebyś założyła nowy wątek Wyjeżdżam do sanatorium. Planuję wyjazd do sanatorium. np. Iwonicz Zdrój- Klimat ..... (termin) - wówczas wszystko będzie jasne .
Czasami tak jest , że nikt się nie odezwie , to też ma swoje dobre strony , ale często odzew jest .
A tutaj można pożartować jak jest klimatycznie
pozdrawiam
Witam Dziękuję Nie będę zakładała nowego wątku, skoro nikt nie chce się ujawnić. Ważne, że w temacie tym zrobiłam już to, co potrzeba. Pozdrawiam serdecznie Martinka.
danusia57 pisze:Przeczytałam w Słowniku Języka Polskiego:
klimatycznie - związany z klimatem,zespołem zjawisk atmosferycznych na jakimś terenie
- posiadający szczególny nastrój,mający swój specyficzny urok.
To o to chodziło Martince pozdrawiam
Klimatycznie mam nadzieję będzie w sanatorium Klimat w Iwoniczu Zdroju