Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jestem już w Bałtyku i jest super. Zakwaterowanie w głównym budynku I pokój z centralnym widokiem na morze.
Towarzystwo spoko i reszta też. Zainteresowanych zapraszam do pokoju 1222
Idzie zima a w Bałtyku swieci słońce. Atmosfera jak marzenie i choć pogoda nie sprzyja w Kołobrzegu jest cudnie. Pozdrawiam koleżanki z Podczela z którymi udało się spotkać i było sympatycznie. Hania odezwij się
Witaj Krzysiek, bardzo jestem ciekawa Twojej opinii na temat pobytu i rehabilitacji w Bałtyku.Wiele wątków poruszano na forum ale nie ma to jak aktualne info bezpośrednio po odbytej kuracji.Wybieram się do w.w sanatorium w marcu 2016 na 28 dni z NFZ. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Dzięki, znam Kołobrzeg bo to z Poznania "rzut beretem" ale o takiej super lokalizacji tylko marzyłam..... Super prezent świąteczny ! Pozdrawiam serdecznie
Witaj sapphira świetny prezent na gwizdkę...Kołobrzeg piękne miasto..masz wszędzie blisko...to centrum Kołobrzegu kawałek...do portu rzut beretem i na molo też...pozdrawiam Gosia