Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Post autor: forumowicz »

Głupimi są ci, którzy takie "sępy" karmią.
Poza tym w lokalach z alkoholem wszystko jest możliwe - HeHeHe
forumowicz

Nie ma znaczenia jaki to jest lokal :roll: :!: mozna być sępem w ciuchlandzie :!: :!: :lol:
A są tacy co nakarmią i dadzą pić :o :shock:
forumowicz

medi pisze:Kruszynko ,nie wydała na drinka wyda na coś innego ,nie wierzę w oszczędzanie w sanatorium 8-) 8-)
Wiesz obserwowałam też innych ;) :lol: :lol: :oops: kuracjuszy co nic nie kupują w kafejce np w sklepach spożywczych ,naprawdę :oops: albo nie stać ich tak sobie nie raz myślę ,albo partnerzy o zgrozo mają władzę absolutną i wydzielają pieniądze :shock: :evil: ,albo są po prostu skąpi.Nie wierzę by ktoś nie chciał fundować sobie różnego rodzaju przyjemności będąc tyle dni na ....urlopie jak by nie patrzeć.
forumowicz

Obywatel pisze:Głupimi są ci, którzy takie "sępy" karmią.
Poza tym w lokalach z alkoholem wszystko jest możliwe - HeHeHe
Za pierwsze zdanie masz
  • plusik

Za drugie masz
  • minusik !!!!!!

;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Medi ma rację 1500-2000 zeta to z tego co widzę to taka realna kwota, ale Medi :twisted: jeden :lol: :lol: mniej też wystarczy , wcale nie sępiąc.Można soczek w pokoiku a popitkę na parkieciku i też może być fajnie.Przecież jak ktoś ma mało kasy wcale nie musi znaczyć że ma nie ruszać się nigdzie i że tylko spacerki mu zostają.Fakt sanatorium kosztuje .Jeszcze jak się trafi na kiepską pogodę i gdzieś na zadoopiu to wtedy tylko kredycik :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

Podpisuję kolejkę ze spadającymi numerkami :) ,pozdrawiam wszystkich pasażerów pociągu :kwiat: :kwiat:

Paul_88,ja też przychylam się do opinii innych forumowiczów,1500-1700 zeta,aktywne konto w banku,bo jak fajne
ciuchy zobaczysz w sklepie,to nie kupisz :?: sama sobie na to pytanie odpowiedz :lol: :lol: pozdrawiam :kwiat:
paul_88
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2015 20:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: paul_88 »

Mi nie chodzi o to ze ja na sępa chce jechać nigdy nie byłam w sanatorium i poprostu nie mam orientacji a urlop z dziećmi to całkiem inna bajka... Już skontaktowałam się ze znajomymi i wszystko wiem. Wiem że do wyjazdu mam trochę czasu ale ja nie pracuje i muszę jakoś zaoszczędzić sobie te pieniądze a nie chce jechać i na miejscu liczyć każdy grosz. Mi chodziło o to co ze sobą zabrać a opłaty to wiadomo ile wynosza
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Witam WESOŁY POCIĄG.... , w mazowieckim lawina spadających numerków ciąg dalszy. Od rana prawie 300 w dół :o . Pozdrawiam i słonecznego dnia życzę.
paul_88
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2015 20:44
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: paul_88 »

Mi już malo brakuje do 17 wagonu;) jeszcze trochę i wyjazd może wcześniej się uda;)narazie 18049 oby tak dalej
forumowicz

Paul-88

Wszyscy Ci tu odpisują całkiem poważnie :)
Oprócz opłat i biletów , wypada kupić upominki najbliższym , sobie cos na pamiątkę , pojechać na jakąś wycieczkę , wypić czasem kawę , czy kupić ciastko lub loda . Zdarza sie tez , że niektórym brakuje posiłków , które serwuje ośrodek , trzeba zatem coś dokupić . A jeśli zechcesz dokupić zabiegów lub basen ... a jesli chcesz jeszcze gdzieś wyjść wieczorem , np. potańczyć ze znajomymi , wszędzie jest płatny wstęp .... koleżanki zaproszą na winko ;) wypada tez czasem postawić 8-)
No to teraz sama sobie policz ... 2000 dobrze byłoby mieć . Mozna też nie korzystać z żadnych atrakcji "płatnych" , wtedy wystarczy Ci te wspominane przez nas 200 zł .
ODPOWIEDZ