Turnus rehabilitacyjny w górach

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Marcepan
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2011 12:26

Turnus rehabilitacyjny w górach

Post autor: Marcepan »

Witam, czy ktoś może polecić mi sanatorium w górach. Rozważam miejscowość Karpacz, Kotlina Kłodzka, ewentualnie Zakopane. Chciałabym pojechać z dzieckiem (lat 9), syn ma alergie, i astmę ale lekką. Tak żeby w miejscowości było trochę atrakcji dla dziewięciolatka tzn jakiś basen, blisko do szlaków górskich, żeby syn się nie nudził. Planujemy wyjazd latem. Rozważałam ośrodek Koniczynka w Karpaczu, ale nigdy nie byłam w tej miejscowości, i nie wiem co ciekawego ma do zaoferowania, w Kotlinie Kłodzkiej byliśmy, w Stroniu Śląskim (bardzo blisko do szlaków), ale turystycznie i nie wiem jakie są tam ośrodki. W Zakopanem też byliśmy , ale też nie na turnusie, ale wiem że są baseny, zjeżdżalnia na Gubałówce, tylko nie wiem jaki ośrodek wybrać, żeby było blisko do centrum i jakiś dojazd busem. Rozważam ośrodek Jaszczurówka (ale to chyba daleko od centrum), willa Wojnar, i Marzenie. Chciałabym żeby w ramach turnusu były organizowane jakieś wycieczki w góry z przewodnikiem, ale nie znam takiego ośrodka. Jeżeli ktoś był w ciekawym ośrodku w górach z dzieckiem (starszym) i nie nudził się to proszę napisać . Dziękuję.
ODPOWIEDZ