My tu gadu gadu, a u mnie na liczniku cienizna 522
POMORSKI NFZ -kolejka itp
-
Endrjus
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 gru 2012 22:31
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowano: 1 raz
Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp
My tu gadu gadu, a u mnie na liczniku cienizna 522
-
Endrjus
- Super Kuracjusz

Oj Rudasku, ta jest dobra, a z wyglądu przypomina mi Teklę z Pszczółki Mai, ale zna się na rzeczy...ruda pisze:Endrjus, zmień wróżkę![]()
![]()
- Ida
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2010 11:08
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Witam Endrjus,gwoli uściślenia,Wieniec Zdrój jest koło Włocławka a nie Ciechocinka,Pozdrawiam i dobrego przydziału życzę- jak będzie po Twojej myśli to Tą Wróżkę zabierz ze sobą-będzie ciekawiejEndrjus pisze:Siemka
My tu gadu gadu, a u mnie na liczniku cienizna 522Podobno, tak mi wykrakała jedna wróżka, że pojadę do Wieńca-Zdroju. A to gdzieś w pobliżu koło górskiego kurortu w Ciechocinku
![]()
![]()
![]()
-
Endrjus
- Super Kuracjusz

Cześćandrzej1955 pisze:Witam Endrjus,gwoli uściślenia,Wieniec Zdrój jest koło Włocławka a nie Ciechocinka,Pozdrawiam i dobrego przydziału życzę- jak będzie po Twojej myśli to Tą Wróżkę zabierz ze sobą-będzie ciekawiejEndrjus pisze:Siemka
My tu gadu gadu, a u mnie na liczniku cienizna 522Podobno, tak mi wykrakała jedna wróżka, że pojadę do Wieńca-Zdroju. A to gdzieś w pobliżu koło górskiego kurortu w Ciechocinku
![]()
![]()
![]()
Andriu, gwoli uściśnienia, napisałem gdzieś w pobliżu koło (masło maślane) Ciechocinka - moja wina, moja wina itd. i nie miałem na myśli, że najbliższym miastem jest Ciech (tylko 40 km) . Oczywistą oczywistością, jak mawiał klasyk, jest to, że masz rację i to uważam za fakt niezaprzeczalny, że leży bardzo blisko Włocławka (7km).
Poza tym większość forumowiczów tereny kujawsko-pomorskie kojarzy z Ciechocinkiem, dlatego tak napisałem. A co do Włocławka, służyłem tam w wojsku półtora roku i przejeżdżałem przez Wieniec bardzo często, jadąc na poligon do Nieszawy i orientuję się gdzie leży ta miejscowość.
Pozdrawiam