Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Niekiepska 2014 nie martw się,nie wyrzucili,też tak miałam,jednak dzisiaj znów pokazały sie wszystkie ośrodki w których czekam w kolejce na rehabilitację.Dzwoniłam do NFZ w tej sprawie i powiedziano,że system był aktualizowany i stąd te nieścisłości.Jeśli dany ośrodek będzie miał podpisaną umowe z NFZ nie ma prawa skreślić Ciebie listy oczekujących.
Witam,mam pytanie,w lutym czeka mnie artroskopia kolana w Szpitalu reumatologicznym w Ustroniu,był ktoś tam na podobne schorzenie?mogę liczyć na garść informacji???