Zem-tourist Pustkowo

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
guru
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 mar 2013 14:37

Zem-tourist Pustkowo

Post autor: guru »

Witam.
Wi-fi jest ale tylko przy recepcji. Budynki są trzy piętrowe, zabiegi w większości na pierwszym piętrze.
Jest tu jeden sklep czynny ale za to drogi. 4km stąd jest polo market.
Brak świetlicy, do rozrywki tylko dwa stoły do ping-ponga plus paletki i piłeczki.
Rozrywka tylko do 22-iej, potem cisza nocna i pilnowanie, duży nacisk na picie alkoholu "zakaz", jedna osoba na samym początku już pojechała do domu z tego powodu.
Faktura podobno na kwotę 7000 pln pocztą dotrze do tej osoby z ZUS'u.
Rozrywki brak zimową porą, wszystko w okolicy jest pozamykane.
Wodę na kawę wszyscy kupują w butelkach 5litrowych bo woda z kranu jest do kitu, słona kawa.
Stwierdzenie zarządu ośrodka "Przyjechaliście na kurację nie na wczasy, o godz 22 w pokojach i zero alkoholu,
między 22-ą a 23-ą obchód pielęgniarek i lekarza po pokojach.
Powodzenia na pobycie.
guru
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Zem-tourist Pustkowo

Hej Jagoda441.
Jest coraz gorzej za telewizor trzeba zapłacić 40zł za pokój, za parking 50zł od auta.
Słyszałem że turnus który przyjedzie 16.03.13 to nikt niedostanie przepustki na święta do domu.
Wiem że wieczór idzie sobie zorganizować ale coraz gorzej bo stróż lata po piętrach i ma spisywać nazwiska osób które są ciut za głośno,
zrozumiałbym jakby ktoś dyskotekę zrobił ale pogaduchy i gra po cichu a tu problemy stwarzają.
Awatar użytkownika
waldi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:40

Post autor: waldi »

witam po przeczytaniu tego, to mi sie odechciało tam jechać niby pisali że nie najgorzej a tu takie cyrki. ciekawe czy w innych sanatoriach też tak jest. czy moze ktos wie czy mozna zrezygnować albo zmienić sanatorium :evil:
guru
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Właśnie wróciłem.
Dało się ale ciężko było.
Po 22ej jak jest głośno w pokoju to mają zapisywać nazwiska osób przebywających i rano na dywanik.
Powodzenia i siły wytrwania.
pawel79
Na forum od: 15 mar 2013 08:37