Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam
22 03 wybieram sie z ZUSu i chcialabym wiedziec czy to jakas roznica niz z NFZu bo kiedy dzwinilam to pani odrazu o to zapytala...no i jako ze jade pierwszy raz nie wiem co ze soba zabrac... nie wiem jakie bede zabiegi (mam schorzenia kregoslupa) i czy mozna zabrac laptopa... moze ktos pomoze:) pozdrawiam
Zabierz dokumentacje medyczną...laptop tez... bo podobno jest dostępny internet i jesli bedziesz miec np kriokomore to trzeba byc przygotowanym...(skarpety długie..opaska na uszy lub czapka ,rękawiczki,maseczka na usta - tak było w Ustroniu) a na basen czepek i klapki kąpielowe..pozdrawiam
hmmm ciekawe w co ja to wszystko zapakuje gdzies przeczytalam o dodatkowych recznikach...skad mam wiedziec jakie bede miala zabiegi...i jeszcze ponos z zusu tych zabiegow jest cala masa...